ΠΑΟΚ Β’ – Νίκη Βόλου 2-2: Μοιρασιά στις καθυστερήσεις

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ Β’ – Νίκη Βόλου 2-2: Μοιρασιά στις καθυστερήσεις

bet365

Ο ΠΑΟΚ Β’ μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 στο εικοσάλεπτο, όμως η Νίκη Βόλου είχε τις απαντήσεις και με γκολ στο 94’ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ Β’ μπήκε μπροστά γρήγορα στο σκορ με δύο γκολ στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο στο δεύτερο μέρος η Νίκη Βόλου αντέδρασε και οι παίκτες της κατάφεραν να φτάσουν στις καθυστερήσεις στην ισοφάριση (2-2).

Το πρώτο μισάωρο ανήκε αποκλειστικά στους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία, που με τον συνήθη ύποπτο, Γιώργο Κούτσια άνοιξαν το σκορ στο 14’ (1-0) χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο πεισματάρης Τάχατος.

Για τον 17χρονο επιθετικό του «Δικεφάλου» ήταν το πέμπτο του γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Betsson Superleague 2, ενώ στο 21' ήταν η σειρά του Τζίμα να σκοράρει εκμεταλλευόμενος το λάθος στο κέντρο της άμυνας της Νίκης και να γράφει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Παναγιωτίδη (30’) και οι γηπεδούχοι μια πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρίας με τον Κούτσια (36’) που υποχρέωσε τον Μπάγιτς σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Κάπου εκεί το παιχνίδι άλλαξε. Κυρίως διαφοροποιήθηκε η τακτική προσέγγιση των φιλοξενούμενων, με τον Αλέκο Βοσνιάδη στο 38’ να προχωράει σε διπλή αλλαγή για τη Νίκη Βόλου, αλλάζοντας το αρχικό σχήμα της ομάδας του, με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Η Νίκη με κοντινό πλασέ του Τζιόρα μείωσε σε 2-1 στο 54', ο ΠΑΟΚ Β’ έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες (79'-90')για να «καθαρίσει» το ματς, με Πανίδη – Χατζηστραβό αλλά δεν το έκανε και το πλήρωσε. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε το 2-2 για την ομάδα του Βόλου. Ο Παναγιωτίδης εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απομάκρυνση των αμυντικών του ΠΑΟΚ και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταλιχμανίδη διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Διαιτητής: Γιώργος Μελτζανίδης (Ημαθίας).

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (53’ Χατζηστραβός), Μελετίδης (70’ Καλουτσικίδης), Τσοπούρογλου (70’ Γαϊτανίδης), Κούτσιας (60’ Πανίδης), Τζίμας (70’ Γρόσδης).

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου (53’ Βασιλείου), Αλιατίδης, Ανδρέου (38’ Τσουκαλάς), Πάνος (38’ Γκαρσία), Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης, Κυριακίδης, Μέτσε, Κάσσος, Βλαχομήτρος

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα