Καλλιθέα – Διαγόρας 1-0: Ακόμα ένα τρίποντο και κοιτάζει προς την κορυφή

Newsroom
Καλλιθέα – Διαγόρας 1-0: Ακόμα ένα τρίποντο και κοιτάζει προς την κορυφή

bet365

Η εξαιρετική πορεία της Καλλιθέας συνεχίζεται με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να επικρατεί και του Διαγόρα με 1-0 και να μειώνει στους 4 βαθμούς την διαφορά της από την κορυφή, έχοντας 3 παιχνίδια λιγότερα από Λεβαδειακό.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε περισσότερο από όσο θα περίμενε, ωστόσο η Καλλιθέα έκαμψε και το εμπόδιο του μαχητικού Διαγόρα. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν της ομάδας της Ρόδου με 1-0 και έφτασαν έτσι τους 27 βαθμούς, μειώνοντας στους 4 την διαφορά τους από τον πρώτο Λεβαδειακό, με τους Βοιωτούς όμως να έχουν 3 παιχνίδια περισσότερα από το συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου.

Στα του αγώνα το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε στο 63' ο Ντιμίτριους με κεφαλιά, ένα γκολ που έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στους γηπεδούχους που έχουν κάθε δικαίωμα να κοιτάζουν όσο πιο ψηλά γίνεται, ειδικά αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό. Όσον αφορά τον Διαγόρα έμεινε στους 14 βαθμούς και την 12η θέση, δύο περισσότερους από τον Καραϊσκάκη Άρτας που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού.

ΣΚΟΡΕΡ: 63′ Ντιμίτριους

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Ρώσσης, Ευαγγέλου, Κύργιας, Μπουλούλης, Βασιλούδης, Κυνηγόπουλος, Ομάρ, Ντιμίτριους (72′ Νάτσης), Κωστίκα (55′ Μάλτσι), Μαρουκάκης (61′ Μανθάτης).

Διαγόρας (Προβίδας): Μπίντσης, Τοπάλ, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Σινγκ, Γιώργου, Λαμπίρης, Τσιαντούλας, Παραστατίδης (46′ Μπούμπας), Σάιμπερτ (46′ Τάτσης), Μπαστιάνος.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα