ΑΕΚ Β': Δείπνο για την ΑΕΚ Β', παρόντων Κοσμά, Παπαδημητρίου και Κονέ

ΑΕΚ Β': Δείπνο για την ΑΕΚ Β', παρόντων Κοσμά, Παπαδημητρίου και Κονέ

Newsroom
ΑΕΚ Β': Δείπνο για την ΑΕΚ Β', παρόντων Κοσμά, Παπαδημητρίου και Κονέ

bet365

Παρουσία του Γιώργου Κοσμά, του Γιάννη Παπαδημητρίου και του Παναγιώτη Κονέ πραγματοποιήθηκε το δείπνο της ΑΕΚ Β' στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ Β' συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στα γήπεδα της Super League 2, καθώς παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον Λεβαδειακό με 25 βαθμούς.

Οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης σε οικογενειακό δείπνο παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργου Κοσμά, του Εκτελεστικού Διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου, του τεχνικού διευθυντή, Παναγιώτη Κονέ.

Οπως αναφέρει και η ΠΑΕ:

«Παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργου Κοσμά, του Εκτελεστικού Διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου, του τεχνικού διευθυντή, Παναγιώτη Κονέ και με την επιμέλεια του γενικού αρχηγού της ομάδας, Ηλία Ατματσίδη, πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα το δείπνο της ΑΕΚ Β στο ιδιαίτερα γνωστό στέκι, «Μπαρμπαλέξης», πολύ κοντά στο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρόντες ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος με τους συνεργάτες του, όλο το σταφ και οι ποδοσφαιριστές. Η ομάδα μας, που εκπροσωπεί με υπερηφάνεια τα χρώματά μας στο πρωτάθλημα της Super League 2 και όλοι όσοι βρίσκονται κοντά της είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και να τη συνδυάσουν με ιδιαίτερες ανατολίτικες γεύσεις».

1

12

23

134

τρ

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα