Θεσπρωτός - Ολυμπιακός Β' 2-1: Με ανατροπή οι γηπεδούχοι, δεύτερη ήττα των «ερυθρόλευκων»

Δημήτρης Σαμόλης
Θεσπρωτός - Ολυμπιακός Β' 2-1: Με ανατροπή οι γηπεδούχοι, δεύτερη ήττα των «ερυθρόλευκων»

bet365

Ο Θεσπρωτός βρέθηκε να χάνει στο 6' από τον Ολυμπιακό Β', αλλά με γκολ στο 22' και στο 82' νίκησε 2-1 στην Ηγουμενίτσα για την 13η αγωνιστική της Super League 2.

Δεύτερη ήττα για τον Ολυμπιακό Β' στο πρωτάθλημα της Super League 2, πέμπτη νίκη για τον Θεσπρωτό. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας επικράτησε με 2-1 για την 13η αγωνιστική και ανέβηκε στην 5η θέση, αφήνοντας έκτους τους «ερτυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 6' με τον Βοΐλη, ύστερα από πάσα του Πινακά. Ο Θεσπρωτός απείλησε στο 16' με σουτ του Μπονίγια και ισοφάρισε στο 22' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κωνσταντίνου. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κάνουν το 2-1 στο 28', αλλά ο Ρομέρο αστόχησε από θέση τετ α τετ. Στο 42' ο Ραμίρεζ έκανε τη σέντρα, ο Βασιλάκης την κεφαλιά και ο Στουρνάρας απέκρουσε δύσκολα διατηρώντας το 1-1. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ανήκε στον Ολυμπιακό, όταν η εκτέλεση φάουλ του Βοΐλη πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θεσπρωτός απείλησε στο 54' όταν το σουτ του Λύγκα πέρασε πάνω από το οριζόντιο, για να απαντήσει στο 59' ο Πινακάς, που σούταρε κι αυτός άστοχα. Ανεπιτυχής ήταν η προσπάθεια για τον κυνηγό του Ολυμπιακού στο 66', όταν ο Κίναλης μπλόκαρε το σουτ, το ίδιο και στο 71'.

Το σουτ που έκανε ο Κωνσταντίνου στο 72' πέρασε πάνω από το δοκάρι του Στουρνάρα, ενώ στο 75' ο Κίναλης μπλόκαρε μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ιμπαγάσα. Ο Θεσπρωτός στο 82' κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ στο παιχνίδι. Ο Λύγκας έκανε σουτ, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Μπονίγια και κατέληξε στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις το σουτ του Σαπουντζή πέρασε άουτ και το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

ΣΚΟΡΕΡ: 22' Κωνσταντίνου, 82' Μπονίγια - 6' Βοΐλης

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Βαλιέντε, Ζβι (74' Ντ' Αλέσιο), Βασιλάκης, Γκανσιέρ, Λύγκας, Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ (79' Γώγος), Μπονίγια, Διγκόζης (79' Βαταμίδης), Ρομέρο (68' Ζιώγας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Μπα, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Λιάτσος (71' Ιμπαγάσα), Χριστοφιλόπουλος (64' Σαπουντζής), Κεραμίδας (79' Γκαλιάνι), Νίκολιτς, Βοΐλης, Ντόι, Πινακάς (79' Κωστή).

* Η διοίκηση του Θεσπρωτού βράβευσε πριν από το παιχνίδι την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Γιώργο Ανατολάκη για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

1

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα