ΑΕΚ Β' - Αστέρας Βλαχιώτη 1-0: Με Γιούση πάτησε ξανά στην κορυφή

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ Β' - Αστέρας Βλαχιώτη 1-0: Με Γιούση πάτησε ξανά στην κορυφή

bet365

Η ΑΕΚ Β', χάρη στο εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι που σημείωσε ο Χρήστος Γιούσης στο 69', επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη και «σκαρφάλωσε» ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ Β’ είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αναζητώντας το γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ. Στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης λίγο έλειψε να το πετύχει όταν ο Γερολέμου επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, το οποίο κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 23’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Λεωνιδόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Γιούση.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα και την πίεση που ασκούσε, η ΑΕΚ Β’ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο 45λεπτο για το γκολ. Στο 57’, ο Παρράς έκανε το γύρισμα, αλλά Ιατρούδης και Γκαρσία πάνω στην γραμμή δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Ωστόσο, στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης η Ένωση πήρε κεφάλι στο σκορ. Υστερα από εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι ο Χρήστος Γιούσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιωαννίδη και πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ Β’ να επιστρέφει στις νίκες μετά τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες με Ζάκυνθο (0-0) και ΟΦ Ιεράπετρας (2-2).

Μετά από αυτό το τρίποντο οι «κιτρινόμαυροι» σκαρφάλωσαν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και στο +1 από τον Λεβαδειακό, ο οποίος έχει ματς λιγότερο. Από την άλλη ο Αστέρας Βλαχιώτη, παρέμεινε στην 14η θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 6 βαθμούς μετά από οκτώ αγώνες.

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Μπούσης, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Παρράς (90' Κάτσικας), Μπάμπης, Ρουκουνάκης (46’ Χριστόπουλος Ευθ.), Γκαρσία (64’ Αμούρ), Γερολέμου, Γιούσης (90' Αρβανίτης), Ιατρούδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Κώστας Βελιτζέλος): Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Μαϊσουράτζε, Λάμτσε, Ζαΐμι, Παπουλής, Λεωνιδόπουλος, Τσίπρας, Σοκολάροφ, Σάνι

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα