Θεσπρωτός - ΠΑΟΚ Β 1-1: «Χ»ωρίς νίκη στην Ηγουμενίτσα

Newsroom
Θεσπρωτός - ΠΑΟΚ Β 1-1: «Χ»ωρίς νίκη στην Ηγουμενίτσα

bet365

Υπόθεση πέντε λεπτών ήταν το ματς στην Ηγουμενίτσα ανάμεσα στον γηπεδούχο Θεσπρωτό και τον ΠΑΟΚ β', καθώς από το 50' έως το 55' μπήκαν τα δύο γκολ που σφράγισαν το τελικό 1-1!

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις με τον ΠΑΟΚ Β' να έχει αγωνιστική πρωτοβουλία αλλά να μην μπορεί να βρει δίχτυα. Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50' ο Θεσπρωτός πήρε κεφάλι στο σκορ καθώς κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σαραντίδης. Όμως η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν χάρηκε πολύ το προβάδισμα καθώς στο 55' με δυνατό σουτ ο Γκορντεζιάνι, που πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο, ισοφάρισε για τους Θεσσαλονικείς και επί της ουσίας διαμόρφωσε το τελικό 1-1!
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το γεγονός ότι η διοίκηση του Θεσπρωτού πριν το ματς τίμησε τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον προπονητή της Β΄ομάδας Πάμπλο Γκαρσία για την προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

παμπλο

Θεσπρωτός (Ρότσα):Κιναλης, Βαλεντε, Ντ’ Αλεσσιο, Γώγος, Γκανσιέρ, Ζιώγας (65′ Βαταμίδης), Ραμίρεζ (83′ Ζβι), Κωνσταντίνου, Σαραντιδης, Ρομέρο (83′ Διγκόζης), Στεργίου (60′ Λύγκας).
ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία):Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης (70′ Φασίδης), Χατζηστραβός, Σπυρίδης (60′ Σαλαμούρας), Τζίμας, Πανίδης (46′ Γκορντεζιάνι).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα