Το πανόραμα στον Βόρειο όμιλο της Super League 2: Κορυφή η Ξάνθη

Newsroom
Το πανόραμα στον Βόρειο όμιλο της Super League 2: Κορυφή η Ξάνθη

bet365

Η Ξάνθη επικράτησε 0-1 του ΠΑΟΚ Β και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Super League 2, στο +1 από τη Βέροια. Στο 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας η ΑΕΛ, 2-0 τον Ηρακλή ο Πανσερραϊκός.

Στην κορυφή της Super League 2 μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής ανέβηκε η Ξάνθη, η οποία νίκησε 0-1 τον ΠΑΟΚ Β, εκμεταλλευόμενη το 1-1 της Βέροιας με τον Ολυμπιακό Β'. Η Αναγέννηση Καρδίτσας αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την ΑΕΛ, ενώ τα Τρίκαλα με γκολ στο 90'+4' νίκησε 1-0 τον Πιερικό. Ο Απόλλων Πόντου πέρασε νικηφόρα (0-2) από την έδρα του Απόλλωνα Λάρισας, ο Θεσπρωτός με γκολ του Ραμίρεζ νίκησε 0-1 τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ από την πλευρά του ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 του Ηρακλή.

Ολυμπιακός Βόλου - Θεσπρωτός 0-1

Την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα έφτασε ο Θεσπρωτός, ο οποίος επικράτησε με 0-1 του Ολυμπιακού Βόλου. Η ομάδα του Χουάν Ραμίον Ρότσα έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών χάρη στο γκολ του Ραμίρεζ στο 31'. Για την ομάδα της Θεσσαλίας ήταν η πέμπτη ήττα σε οκτώ παιχνίδια (μετρά και μία νίκη - δύο ισοπαλίες).

Σκόρερ: 32' Ραμίρεζ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανού Γκαγιέχα): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Παπακώστας, Φιλίποβιτς, Κόκας (53' Να'α), Κιτόκο, Κόλα (62' Κατσούκης), Σκοπελίτης, Μπάτροβιτς (53' Βερνάρδος), Κουντουριώτης (62' Οκάν), Σιαφά.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Ντ’ Αλέσιο, Γκανσιέρ, Γώγος, Βαλιέντε, Ζιώγας, Πούφλης (46' Ρομέρο), Ραμίρεζ, Στεργίου (62' Λύγκας), Κωνσταντίνου, Σαραντίδης.

ΠΑΟΚ Β - Ξάνθη 0-1

Ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η Ξάνθη πέρασε και από το γήπεδο του Μακεδονικού επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ Β’ φτάνοντας στις έξι σερί νίκες και στην κορυφή του πρωταθλήματος της Superleague 2 Betsson. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Σκόρερ: 3' Γκινσάρι
Χαμ. πέν.: 12' Ιμπραΐμι

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Τάχατος, Τζίμας, Γκορντεζιάνι.
ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Ίτσο, Μπάτζιος, Φαζός, Τζανακάκης, Πολίμος, Γκινσάρι, Θυμιάνης, Τσέλιος, Γκόμεζ, Μονρόουζ, Ιμπραΐμι.

Τρίκαλα - Πιερικός 1-0

Η ομάδα του ΑΟ Τρικάλων ήταν καλύτερη του Πιερικού κυρίως στο 2ο μέρος και πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλες φάσεις στην επανάληψη όπως στο 60' με πλασέ του Ευθυμίου, στο 64' με τετ α τετ του Κουσκουνά και στο 87' με τετ α τετ του Νίζιτς. Τελικώς βρήκαν δίχτυα στο 94' με τον Κουσκουνά με σουτ με ασίστ του Ριζογιάννη. Τα Τρίκαλα έως τώρα στο πρωτάθλημα έχουν δύο ήττες: μία με 1-0 εκτός έδρας με τη Βέροια και μία με 4-2 από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Σκόρερ: 94' Κουσκουνάς

Τρίκαλα (Εμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Παρέδες, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Χειρίτραντας (90+5′ Χειρίτραντας), Ρεκίν, Αουντίνο (64′ Πέλκας), Ελευθεριάδης (90+5′ Φουτσίνι), Ευθυμίου (79′ Νίζιτς) και Κουσκουνάς.

Πιερικός (Ν. Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης (77′ Γιαλαμίδης), Τοπαλίδης (67′ Καγκελίδης), Παντελιάδης, Μπουολί, Εμπούσι, Σουντάρ, Καρανάτσιος (61′ Μουρατίδης), Χαρτσιάς, Ζαφειράκης (77′ Κριμιτζάς) και Ίτσιος.

ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας στο Αλκαζάρ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 18' με τον Γλυνό και στο 21' με τον Ακούνια. Στο 35' υπήρξαν φωνές των ανθρώπων της ΑΕΛ για μαρκάρισμα του Κοτσώνη πάνω στον Γλυνό, αλλά δεν καταλογίστηκε παράβαση από τον Τσαμούρη. Στο 53' το σουτ του Μπέρτου έφυγε άουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 65' το σουτ του Πλέγα για την ομάδα της Καρδίτσας αποκρούστηκε από τον κίπερ της ΑΕΛ.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Ηλιάδης, Θεολόγου, Κ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Γλυνός, Ακούνια, Νικολιάς (26' λ.τρ. Μπαντιμπαγκά), Όγκμποε.
AΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Λαρέα, Γκίνη, Πλέγας, Λαγός, Μπιανκόνι, Μπραμπίγια, Βιδάλ.
Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Δέλλιος (Πέλλας)

Απόλλων Λάρισας - Απόλλων Πόντου 0-2

Με πρωταγωνιστή τον Ενομό, που σημείωσε δύο γκολ, ο Απόλλων Πόντου νίκησε 0-2 τον Απόλλωνα Λάρισας και έφτασε στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι ηττημένοι παραμένουν χωρίς τρίποντο και είναι στην προτελευταία θέση.

Σκόρερ: 50', 90'+5' Ενομό

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Στράκια): Αστράς, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Τιμπουέ, Σκούπρα, Χατζής, Λεμάνγκρ, Βίγια, Λίταινας, Ζιάκας, Κανούλας
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσοκό, Παπαϊωάννου, Αμαραντίδης, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Καλογέρης, Ενομό, Μπαργκάν, Ελλέ.

Ολυμπιακός Β - Βέροια 1-1

Ο Ολυμπιακός Β' προηγήθηκε νωρίς στην Καισαριανή όμως λίγο πριν τη λήξη του αγώνα η Βέροια έφερε στα ίσα τον αγώνα για το τελικό 1-1. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Σκόρερ: 48' Βοΐλης - 90' Φοφανά
Δοκάρι: 67' Λιάτσος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Ντόη, Ξενιτίδης, Λιάτσος, Κωστή, Σουρλής, Βοΐλης.
ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (61' Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Πόζογλου (61' Φοφανά), Πασάς.

Πανσερραϊκός - Ηρακλής 2-0

Στο 28' ο Παλαβράκης έκανε λάθος παίζοντας με τα πόδια, ο Κανίς επωφελήθηκε και έκανε το 1-0. Στο 44' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Πανάγου, ενώ στο 42', στο 48' και στο 49' ο Μπαστακός απέτυχε να σκοράρει από πλεονεκτικές θέσεις. Στο 64' ακυρώθηκε και δεύτερο τέρμα του Ηρακλή, από τον Ματίας Τόμας, και πάλι ως οφάιντ, ενώ στο 75' ο Κανίς με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Σκόρερ: 29', 76' πεν. Κανίς,
Δοκάρι: 22' Κανίς, 22' Φουάσης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ζεράρ Σαραγόσα): Κατσίκας, Ζέρης, Φουάσης, Γιανναράκης, Κουκόλης, Μαρκιόνι, Κρητικός, Έππας, Ανάκογλου, Κανίς, Παπαβασιλείου.
ΤΡΙΓΛΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Χρούσιελ, Μανωλάκης, Αγγ. Παπαστεριανός, Μ. Παπαστεριανός, Κάκκο, Τότσκα, Κωστούλας, Μπαστακός.

Η βαθμολογία

1. Ξάνθη 19

.......................................................
2. Βέροια 18
3. Αναγέννηση Καρδίτσας 13
4. Ολυμπιακός Β 13
5. Αλμωπός Αριδαίας 12
6. ΑΕΛ 12
7. Θεσπρωτός 12
8. Τρίκαλα 10
9. Πανσερραϊκός 9
10. ΠΑΟΚ Β 9
11. Ηρακλής 9
12. Νίκη Βόλου 9
13. Πιερικός 8
.......................................................
14. Απόλλων Πόντου 7
15. Ολυμπιακός Βόλου 5
16. Απόλλων Λάρισας 2
17. Καβάλα 0

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 18/12
Απόλλων Πόντου - Ολυμπιακός Β 14.45
Βέροια - Πανσερραϊκός 17.00

Κυριακή 19/12
Αναγέννηση Καρδίτσας - Απόλλων Λάρισας 14.45
Πιερικός - ΑΕΛ 14.45
Θεσπρωτός - ΠΑΟΚ Β 14.45
Καβάλα - Ολυμπιακός Βόλου 14.45
Αλμωπός Αριδαίας - Νίκη Βόλου 14.45
Ξάνθη - Τρίκαλα 17.00

Ρεπό: Τρίγλια

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα