ΠΑΟΚ Β’ - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1 (vids)

ΠΑΟΚ Β’ - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1 (vids)

bet365

Με γκολ των Παναγιώτου και Κούτσια ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε 2-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2 Betsson.

Ο ΠΑΟΚ Β’ πέτυχε δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Superleague 2 Betsson, επικρατώντας με 2-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο γήπεδο της Ευκαρπίας για την 6η αγωνιστική.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπήκε μπροστά στο σκορ (1-0) από μια στημένη φάση στο 21ο λεπτό. Από το κόρνερ του Τσαούση ο Παναγιώτης Παναγιώτου ήταν αυτός που πετάχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και με εντυπωσιακό γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα.

Με την πλάτη στον τοίχο η Αναγέννηση έβγαλε αντίδραση. Αρχικά απείλησε με τον Μπενγκόα (το σουτ του εξουδετερώθηκε από τον Ταλιχμανίδη), ο Γκέκας σταμάτησε τον Κούτσια, που βρέθηκε φάτσα με το 2-0, και ένα λεπτό αργότερα (26’) η ομάδα της Καρδίτσας έφτασε στην ισοφάριση (1-1) με το δυνατό σουτ του Βραζιλιάνου μέσου Λούκας Μπραμπίγια μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ο ρυθμός στο β’ μέρος έπεσε, δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερη ώρα την κατοχή και στο 68ο λεπτό άγγιξαν το γκολ με τον Γκίνη (το σουτ του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι), αλλά ο ΠΑΟΚ Β’ ήταν η ομάδα που στο 77ο λεπτό μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Γιώργο Κούτσια. Ο νεαρός σέντερ φορ του «Δικεφάλου» ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή από τον Καρανίκα και από την «άσπρη βούλα» με εύστοχη εκτέλεση έγραψε το 2-1.

Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Αποστολόπουλος, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός (78’ Σαλαμούρας), Κουλούρης (46’ Σπυρίδης), Τσαούσης (61’ Τζίμας), Κούτσιας (86’ Καλουτσικίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας (72’ Ροβίθης), Καρανίκας (89’ Μάνιος), Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Γκίνη, Πλέγας, Αθανασιάδης, Μπεν Μπενγκόα (72’ Γκουγκούδης), Μραμπίγια (89’ Λώττας), Βιδάλ (59’ Μπάλλας).

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα