Παλτόγλου: «Η νίκη αφιερωμένη στον Δημήτρη»

Παλτόγλου: «Η νίκη αφιερωμένη στον Δημήτρη»

Newsroom
Παλτόγλου: «Η νίκη αφιερωμένη στον Δημήτρη»

bet365

Το Αιγάλεω επικράτησε για την 6η αγωνιστική του Ηροδότου με 2-0 με τον πρόεδρο των «κυανόλευκων» να αφιερώνει τη νίκη στον Δημήτρη Καρβέλα, ενώ η ομάδα του αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά του Αιγάλεω έχει ως εξής: «Νίκη αφιερωμένη στον Δημήτρη Καρβέλα που «έφυγε» πρόσφατα απο την ζωή ήταν αυτή επί του Ηροδότου, με το City να τιμά την μνήμη του αγωνιζόμενο με μαύρα περιβραχιόνια και να κρατά ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η είδηση του «χαμού» του Δημήτρη Καρβέλα την περασμένη Τρίτη βύθισε στη θλίψη όλη την οικογένεια του Αιγάλεω και το Σάββατο στον αγώνα με τον Ηρόδοτο η ΠΑΕ δεν θα μπορούσε να τον λησμονήσει.

Η ομάδα αγωνιζόμενη με μαύρα περιβραχιόνια και τηρώντας ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του παιχνιδιού, απέτισε τον ελάχιστο φόρος τιμής προς έναν «γνήσιο» Αιγαλιώτη που «έφυγε» πρόωρα απο κοντά μας και στο τέλος η νίκη αφιερώθηκε εξ όλοκλήρου σε εκείνον.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931, Ιωάννης Παλτόγλου αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της ομάδας τόνισε «Ο Δημήτρης για όλους μας ήταν η σημαία του μπασκετικού Αιγάλεω και ο χαμός του προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε όλους μας. Τίμησε και πρόσφερε τα πάντα στον σύλλογο υπηρετώντας τον απο όλα τα πόστα.

Το να φορέσουμε μαύρα περιβραχιόνια και να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή πριν τον αγώνα με τον Ηρόδοτο ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε ως Αιγάλεω προκειμένου να τιμήσουμε την μνήμη του. Η νίκη μας είναι αφιερωμένη στον Δημήτρη που έφυγε τόσο νωρίς απο κοντά μας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα όσα προσέφερε στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα