Κηφισιά - Διαγόρας: Ελεύθερη είσοδος στις γυναίκες

Newsroom
Κηφισιά - Διαγόρας: Ελεύθερη είσοδος στις γυναίκες

bet365

Η Κηφισιά ανακοίνωσε ότι οι γυναίκες θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (28/11, 17.00) εναντίον του Διαγόρα.

Η Κηφισιά υποδέχεται την Κυριακή (28/11, 17.00) τον Διαγόρα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 2. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα των βορείων προαστίων, η είσοδος για όλες τις γυναίκες θα είναι ελεύθερη.

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει ότι στον εντός έδρας αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου (Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 17:00) θα υπάρξει ελεύθερη είσοδος για όλες τις γυναίκες. Οι θύρες του “Μιχάλης Κρητικόπουλος” θα ανοίξουν στις 15:00, ενώ η είσοδος στο γήπεδο για όλες τις γυναίκες θα γίνεται από τη Θύρα 5 με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχει έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερο χαρακτήρα αφού -θυμίζουμε ότι κατόπιν απόφαση της Super League 2- θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των δεκατριών (13) γυναικών που έπεσαν θύματα βίας των συζύγων ή των συντρόφων τους, χάνοντας τη ζωή τους μέσα στο 2021».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα