Ο Πανσερραϊκός εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» και πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στον Βορρά (vids)

Newsroom
Ο Πανσερραϊκός εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» και πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στον Βορρά (vids)

bet365

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας χάρη σε ένα ολέθριο λάθος του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και πανηγύρισε το πρώτο του «τρίποντο» στο Βόρειο όμιλο της Super League 2.

Τρεις ισοπαλίες και μία ήττα μετρούσε στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα των Σερρών στην 5η στροφή του Βορείου ομίλου της Super League 2 έκανε «σεφτέ» επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας.

Ένα γκολ του Παπαβασιλείου στο 28' ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους για να πάρουν τη νίκη επί του Απόλλωνα. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε το ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Μαντζάρη, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Παπαβασιλείου πλασάροντας στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Σερραίοι είχαν το πάνω χέρι και δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν και ένα δεύτερο γκολ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με το 1-0 όμως να διατηρείται ως το τέλος.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος έχει δώσει τέσσερα ματς από το ξεκίνημα της σεζόν, αγνoώντας μέχρι στιγμής το τρίποντο.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Ζέρης, Κόντσι (76′ Φουάσης), Πίντο, Κουκόλης, Γιανναράκης, Μαρτσιόνι, Κρητικός, Παπαβασιλείου (86′ Χαϊνταρά), Κανίς, Ανάκογλου (82′ Έππας).

Απόλλων Λάρισας (Στράτσια): Μαντζάρης, Τιμπουέ, Καρρίκι, Γιαννίτσης, Σκούπρα, Χατζής, Λίταινας, Μπαλογιάννης (56′ Ζιάκας), Βίγια (81′ Νούσιος), Λεμάνγκρ (65′ Παναγιώτου), Κανούλας.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου:

Κυριακή 28/11 (14:45)

Ηρακλής - ΑΕΛ
Βέροια - Τρίκαλα
Απόλλων Πόντου - ΠΑΟΚ Β'
Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Βόλου
Πιερικός - Νίκη Βόλου
Ξάνθη - Αλμωπός Αριδαίας
Θεσπρωτός - Καβάλα

Ρεπό: Ολυμπιακός Β'

Η βαθμολογία του Βορείου ομίλου

1. Βέροια 10
2. Ξάνθη 7
3. Ολυμπιακός Β' 7
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 6
5. ΑΕΛ 6
6. Νίκη Βόλου 6
7. Πανσερραϊκός 6
8. Αλμωπός Αριδαίας 6
9. Ολυμπιακός Βόλου 5
10. Πιερικός 4
11. Απόλλων Πόντου 4
12. Ηρακλής 4
13. Τρίκαλα 3
14. Θεσπρωτός 3
15. Απόλλων Λάρισας 2
16. ΠΑΟΚ Β' 2
17. Καβάλα 0

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα