Απόλλων Λάρισας – Ολυμπιακός Β' 2-2: Πήραν τον βαθμό στο 95' οι «ερυθρόλευκοι»

Newsroom
Απόλλων Λάρισας – Ολυμπιακός Β' 2-2: Πήραν τον βαθμό στο 95' οι «ερυθρόλευκοι»

bet365

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Λάρισα, ο Ολυμπιακός Β' είχε την πρώτη του απώλεια, αλλά δεν έχασε, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν στο 95' το 2-2 απέναντι στον Απόλλωνα στη Λάρισα.

Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια είχε στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 ο Ολυμπιακός Β'. Οι Πειραιώτες μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του ΠΑΟΚ Β' και της ΑΕΛ, δεν μπόρεσαν να κάνουν το τρία στα τρία, κόντρα στον Απόλλωνα στη Λάρισα, ωστόσο στο 95' κατάφεραν να πάρουν τον έναν βαθμό με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα κατάφερε να προηγηθεί με σουτ του Νίκολιτς στο 28', ωστόσο δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» το ματς, με το σκορ αυτό να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανέβουν ψηλά και να πιέσουν καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν με τον Ζιάκα ο οποίος με σουτ στο 75' έκανε το 1-1. Οι «κυανόλευκοι» δεν έμειναν και συνέχιζαν να πιέζουν, μια πίεση που απέδωσε καρπούς στο 87' με τον Γιαννίτση να κάνει με κεφαλιά το 2-1. Εκεί όμως που όλα έδειχναν πως ο Απόλλωνας Λάρισας θα πάρει το τρίποντο, ήρθε ο Μαρίνος με σουτ στο 95' να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Με την ισοπαλία αυτή ο Απόλλωνας Λάρισας έφτασε τους 2 βαθμούς και βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι Πειραιώτες έχουν πλέον 7 και είναι στην 2η θέση μαζί με την Ξάνθη που επίσης έχει τους ίδιους βαθμούς.

ΣΚΟΡΕΡ: 74′ Ζιάκας, 87′ Γιαννίτσης. – 28′ Νίκολιτς, 90+5′ Μαρίνος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μαντζάρης, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Βίγια, Λίταινας, Παναγιώτου (53' Κανούλας), Σκούπρα, Κόζουχ (53' Μπαλογιάννης), Χατζής, Τιμπουέ, Λεμάνγκρ (68' Ζιάκας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Στουρνάρας, Κινκουέ, Αλ. Μπα (81' λ.τρ. Βοϊλης), Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος, Κίτσος, Κωστή.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα