ΠΑΟΚ Β: Επιστροφές για Πάμπλο Γκαρσία ενόψει Βέροιας

ΠΑΟΚ Β: Επιστροφές για Πάμπλο Γκαρσία ενόψει Βέροιας

Newsroom
ΠΑΟΚ Β: Επιστροφές για Πάμπλο Γκαρσία ενόψει Βέροιας

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη (24/11) την πρωτοπόρο της βαθμολογίας του Α΄ ομίλου, ΝΠΣ Βέροια στο γήπεδο του Μακεδονικού, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να έχει δύο σημαντικές επιστροφές.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον μπορεί να πήρε το δρόμο της επιστροφής για την πρώτη ομάδα, έχοντας ολοκληρώσει την παρουσία του στον ΠΑΟΚ Β με τρεις συμμετοχές σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Κυριάκος Γιαξής να είναι στη λίστα των τραυματιών, όμως ο Πάμπλο Γκαρσία έχει σημαντικές επιστροφές ενόψει της αναμέτρησης με τη Βέροια.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην έδρα του για την 4η αγωνιστική, με την αναζήτηση της πρώτης νίκης του στο πρωτάθλημα να συνεχίζεται απέναντι σε έναν παραδοσιακά δυνατό αντίπαλο, τον οποίο μάλιστα αντιμετώπισε με επιτυχία σε δύο φιλικά παιχνίδια, κατά την περίοδο της προετοιμασίας. Ο λόγος για την πρωτοπόρο Βέροια, την οποία θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Η προπόνηση, το πρωί της Τρίτης στη Σουρωτή, περιελάμβανε ασκήσεις προσαρμογής, ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδι σε μικρό χώρο και φυσικά, ολοκλήρωση φάσεων και δη στατικών.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα στερηθεί τον Κυριάκο Γιαξή, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης με την Τρίγλια, καθώς τραυματίστηκε, ενώ εκτός με πρόβλημα στο γόνατο μένουν και οι Πέτρος Καλουτσικίδης και Τίτος Κουτεντάκης.

Την ίδια στιγμή, η παρουσία του Ίνγκασον στη Β ομάδα ολοκληρώθηκε, με τον Ισλανδό να ετοιμάζεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ο Ουεντραόγκο επέστρεψε από την Μπουργκίνα Φάσο, ο Τάχατος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ υπάρχει και μια αλλαγή στους τερματοφύλακες, καθώς κατεβαίνει από την α’ ομάδα ο Κώστας Μπαλωμένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Μπαλωμένος, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Μανιωλούδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα