Στον «αέρα» η συμμετοχή της Ζακύνθου στη Super League 2

Newsroom
Στον «αέρα» η συμμετοχή της Ζακύνθου στη Super League 2

bet365

Οι νησιώτες ενδέχεται να αποβληθούν άμεσα από το πρωτάθλημα και σε πρώτη φάση αναβλήθηκε το επερχόμενο παιχνίδι τους με τον Λεβαδειακό.

Η Ζάκυνθος ήταν μία από τις δύο ομάδες (η άλλη ήταν η Καβάλα) που μπήκαν στο... και ένα στη Super League 2 και για αυτό έγινε νέα κλήρωση. Ομως είναι πιθανό η παρουσία της σε αυτή να «τελειώσει» μετά από μόλις δύο ματς (τρία μαζί με αυτό της πρεμιέρας που δεν έγινε).

Υστερα από σημερινή (22/11) απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής που είχε καταθέσει και αυτόματα ανακλήθηκε το πιστοποιητικό συμμετοχής της, ενώ και αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για την Τετάρτη παιχνίδι της με τον Λεβαδειακό.

Οι νησιώτες κατέθεσαν νέα που αναμένεται να εκδικαστεί αύριο οπότε αν δικαιωθούν η αναμέτρησή της με τους Βοιωτούς θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία, αλλιώς θα αποβληθεί.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα