Με Ινγκασον ο ΠΑΟΚ Β’ απέναντι στον Ηρακλή

Με Ινγκασον ο ΠΑΟΚ Β’ απέναντι στον Ηρακλή

bet365

Ο Ισλανδός στόπερ θα αγωνιστεί για τρίτο σερί παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «Δικεφάλου» για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή.

Με τον Ίνγκι Ίνγκασον στην αποστολή, όπως και τους διεθνείς του που επέστρεψαν, ο ΠΑΟΚ Β' είναι πανέτοιμος για το ματς της 3ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2, απέναντι στον ΠΟ Τρίγλιας-Ηρακλή, το μεσημέρι του Σαββάτου (20.11 στις 15.00) στο Καυτανζόγλειο στάδιο.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Σουρωτή, δίχως προβλήματα, με όλους τους διεθνείς της στις επάλξεις και με τον Στάθη Τάχατο να έχει ξεπεράσει μεν το διάστρεμμα στην ποδοκνημική που τον ταλαιπώρησε, αλλά να χρειάζεται ακόμα κάποιο χρόνο ώστε να είναι πλήρως έτοιμος.

Απών παραμένει ο Ισμαϊλα Ουεντραόγκο, ο οποίος παρέμεινε στην πατρίδα του, εξασφαλίζοντας ειδική άδεια από την ομάδα για να τακτοποιήσει προσωπικές υποχρεώσεις.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β, λοιπόν, αποτελούν οι: Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Γιαξής, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα