Το πανόραμα στο Βόρειο Όμιλο της Super League 2: Νίκες για ΑΕΛ και Αλμωπό Αριδαίας

Newsroom
Το πανόραμα στο Βόρειο Όμιλο της Super League 2: Νίκες για ΑΕΛ και Αλμωπό Αριδαίας

bet365

Οι ΑΕΛ και Αλμωπός Αριδαίας πήραν νίκες στα κυριακάτικα ματς της 2ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2. Ισόπαλος ο Ηρακλής με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Από τους προγραμματισμένους αγώνες ως γνωστόν υπήρξε η αναβολή στο Τρίκαλα - Ολυμπιακός Β' ενώ οι Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής έμειναν στο 1-1. Νίκες πέτυχαν τόσο η ΑΕΛ όσο και ο Αλμωπός Αριδαίας. Όσον αφορά στο ματς του Θεσπρωτού με τον Πιερικό ξεκίνησε με 15 λεπτά αργοπορία και εν τέλει ανέδειξε νικητή τον Θεσπρωτό.

Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Πόντου 2-0

Με τέρματα των Ρόβα και Καράμπελα ο Αλμωπός κατάφερε να... καθαρίσει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Ήταν μπροστά στο σκορ από το α' μέρος και έβαλε και 2ο τέρμα στην επανάληψη για το τελικό 2-0 υπέρ του. Στο 50ό λεπτό ο Απόλλων Πόντου έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δαλιανόπουλου.

Σκόρερ: 40′ Ρόβας σουτ, 52′ Καράμπελας κεφ.

Κόκκινες: 50′ Δαλιανόπουλος

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Σέχου, Σουλιώτης, Παρασκευάς, Πρίκας, Καράμπελας, Ασλαμπάνογλου, Κέρθι, Τριανταφυλλάκης, Γιουκούδης, Ρόβας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Καλαϊτζίδης, Ενομό, Μπαρκάν, Σουντουρά, Παπαϊωάννου, Αμαραντίδης, Καλογέρης και Ξιφιλίνος.

ΑΕΛ - Απόλλων Λάρισας 2-0

Η ομάδα του Φυντάνη έβαλε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήρε το παιχνίδι με τον... γειτονικό Απόλλωνα Λάρισας. Στο πρώτο μέρος βρήκε δίχτυα ο Όκγμποε και στο β' 45λεπτο ο Γλυνός. Συνολικά η ΑΕΛ δεν έδειξε να έχει διάθεση να ρισκάρει στο ματς και ήταν μία νίκη που ήθελε να πάρει πάση θυσία. Να θυμίσουμε πως ο Απόλλων Λάρισας ήταν... αποδεκατισμένος από τα κρούσματα κορονοϊού και είχε αποστολή με μόλις 16 παίκτες.

Σκόρερ: 16′ Όγκμποε σουτ, 87′ Γλυνός σουτ

ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Θ. Παπαγεωργίου (75′ Μαϊδανός), Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Μαυριάς (67′ Ταχάρ), Συμελίδης, Νικολιάς και Όγκμποε (75′ Γλυνός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Στράτσια): Μάντζαρης, Καρρίκι, Λίταινας, Σκούπρα, Χατζής, Γιαννίτσης, Κοζού, Βίλα (82′ Νούσιος), Παναγιώτου, Καλούσης και Σούλτσε (62′ Μπαλογιάννης).


Θεσπρωτός-Πιερικός 1-0

Το ματς κρίθηκε από το εύστοχο πέναλτι του Σαραντίδη στο 17ο λεπτό ενώ άργησε να αρχίσει. Είχε καθυστέρηση 15 λεπτών. Οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για τη σέντρα, όμως, όχι και η τριάδα των διαιτητών και για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα βγήκαν αρκετά λεπτά μετά. Ο Θεσπρωτός προηγήθηκε από το α' μέρος και κράτησε το προβάδισμα έως το τέλος.

Σκόρερ: 17' πεν. Σαραντίδης

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Ρότσα): Κίναλης, Βαλιέντε, Ντι Αλέσιο, Γ. Γώγος, Γκανσιέρ, Ζιώγας (41′ λ.τ Ζιώγας), Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ (65′ Λύγκας), Σαραντίδης, Πατσέκο και Πούφλης (75′ Παππάς).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Μηλιώτης, Χαρτσιάς (66′ Κριεμάντζι), Γιαλαμίδης, Παντελιάδης, Σουντάρ, Ίτσιος (46′ Παπουτζίδης), Καρβούνης, Καρανάτσιος (46′ Φλορεντίν), Ζαφειράκης (46′ Τοπαλίδης) και Χαντζάρας.

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 1-1

Σκόρερ: Κουντουριώτης 2'-Παπαστεριανός 51'

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι του Βόλου, όπου ο τοπικός Ολυμπιακός και ο Ηρακλής έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους με μόλις στο 2' άνοιξαν το σκορ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Κουντουριώτη από τα 40 μέτρα. Οι Κωστούλας, Κάκος απώλεσαν στη συνέχεια από μία καλή ευκαιρία για τον «Γηραιό», ενώ οι «ερυθρόλευκοι» στο 21' έφτασαν κοντά σε ακόμη ένα γκολ.

Στις αρχές του δεύτερου μισού δεν είχαμε τόσες πολλές εκατέρωθεν φάσεις, όμως οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην ισοφάριση στο 51' με σουτ του Παπαστεριανού. Μετά το 80' ο Ηρακλής «έψαξε» ακόμη ένα τέρμα, όμως δεν πήρε κάτι από τις ευκαιρίες των Καρτσαμπά, Βιτίνιο, Μασούρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Βαζάκας): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Να’α, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Μαρκοπουλιώτης, Σκοπελίτης (88' Κατσούκης), Κόλα (88' Ντουάρτε), Κουντουριώτης, Μπάτροβιτς (64' Οκάν) και Βερνάρδος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Παπαστεριανός, Ματίας (46' Μασούρας), Μανωλάκης, Τότσκα (75' Καρτσαμπάς), Κωστούλας, Κάκκος (46' Βιτίνιο), Α. Παπαστεριανός, Μπαστακός και Πήλιος (67' Χρουσιέλ).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Καβάλα-Αναγέννηση Καρδίτσας Αναβολή
Νίκη Βόλου-Βέροια 2-2
ΠΑΟΚ Β'-Πανσερραϊκός 1-1
Θεσπρωτός-Πιερικός 1-0
Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Πόντου 2-0
Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 1-1
ΑΕΛ-Απόλλων Λάρισας 2-0
Τετάρτη 8/12 (15:00)
Τρίκαλα-Ολυμπιακός Β'


Η βαθμολογία
1. Βέροια 4
2. ΑΕΛ 3
3. Αλμωπός Αριδαίας 3
4. Αναγέννηση Καρδίτσας 3
5. Θεσπρωτός 3
6. Ολυμπιακός Β' 3
7. Ηρακλής 2
8. Νίκη Βόλου 2
9. Ολυμπιακός Βόλου 2
10. Πανσερραϊκός 2
11. Ξάνθη 1
12. Απόλλων Λάρισας 1
13. ΠΑΟΚ Β' 1
14. Πιερικός 1
15. Τρίκαλα 1
16. Απόλλων Πόντου 0
17. Καβάλα 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ολυμπιακός Β'-ΑΕΛ
Πανσερραϊκός-Τρίκαλα
Ηρακλής-ΠΑΟΚ Β'
Βέροια-Ολυμπιακός Βόλου
Απόλλων Πόντου-Νίκη Βόλου
Αναγέννηση Καρδίτσας-Αλμωπός Αριδαίας
Πιερικός-Καβάλα

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα