ΑΕΚ Β': Με Γέβτιτς και Μπακάκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'

Newsroom
ΑΕΚ Β': Με Γέβτιτς και Μπακάκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'

bet365

Με τον Ντάρκο Γέβτιτς στο βασικό σχήμα παρατάσσεται η ΑΕΚ Β' στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Β'. Βασικός και ο Μιχάλης Μπακάκης.

Παναθηναϊκός Β' και ΑΕΚ Β' κοντράρουν τις δυνάμεις τους το μεσημέρι της Κυριακής (14/11) στις 15:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου, για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έδωσε φανέλα βασικού στον Ντάρκο Γέβτιτς, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ώστε να έχει αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια του ενόψει και του ντέρμπι της πρώτης ομάδας με τον Ολυμπιακό.

Στο βασικό σχήμα ξεκινάει για δεύτερο συνεχόμενο ματς και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος παίρνει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας. Κάτω από τα γκολπόστ βρίσκεται ο Χατζηεμμανουήλ, ο Μπούσης αριστερά της άμυνας και στόπερ οι Κορνέζος και Γιαννούτσος.

Στον άξονα είναι οι Μπάμπης και Σαμπανάτζοβιτς, οι οποίοι έχουν μπροστά τους τον Γέβτιτς, στα φτερά της επίθεσης παίρνουν θέση οι Ραντόνια και Γιούσης, ενώ μοναδικός προωθημένος είναι ο Κοσίδης.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι: Γκίνης, Αρβανίτης, Σταμούλης, Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος, Κορομηλάς, Γκολφίνος, Ιατρούδης και Γκαρσία.

Το ντέρμπι θα είναι τηλεοπτικό καθώς η Cosmote TV Sports 3 HD ανακοίνωσε τη μετάδοσή του, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε και τη ροή του αγώνα, μέσω του Gazzetta.

αεκ

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα