Βόρειος Όμιλος Super League 2: Νίκες για Βέροια και Αναγέννηση Καρδίτσας

Newsroom
Βόρειος Όμιλος Super League 2: Νίκες για Βέροια και Αναγέννηση Καρδίτσας

bet365

Βέροια και Αναγέννηση Καρδίτσας ξεκίνησαν νικηφόρα στον βόρειο όμιλο της Super League 2, συναρπαστικό ματς το Απόλλων Λάρισας - Τρίκαλα (3-3), ισόπαλα τα Ηρακλής - Νίκη Βόλου (0-0) και Πιερικός - Ξάνθη (1-1).

Από τη στιγμή που δεν διεξήχθη το παιχνίδι Απόλλων Πόντου - Καβάλα, καθώς δεν κατέβηκε στο ματς η φιλοξενούμενη ομάδα, στον βόρειο όμιλο της Super League 2 έγιναν πέντε παιχνίδια την Κυριακή (7/11). Η Βέροια και η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησαν των Αλμωπού Αριδαίας και Θεσπρωτού, αντίστοιχα, ενώ τα υπόλοιπα τρία ματς έληξαν ισόπαλα.

Απόλλων Λάρισας - Τρίκαλα 3-3

Μεγάλο παιχνίδι στη Λάρισα με τον τοπικό Απόλλωνα και τα Τρίκαλα να παλεύουν ως το τέλος για τη νίκη, την οποία δεν πήρε κανένας. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 3-1, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας σε 3-3. Αρχικά ο Απόλλωνας Λάρισας προηγήθηκε με τον Κανούλα στο 13΄, ενώ ο Γιαννίτσης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Τα Τρίκαλα αντέδρασαν και στο 30' μείωσαν σε 2-1 με τον Ριζογιάννη με πέναλτι, με το σκορ αυτό να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πάλι οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν αν σκοράρουν με τον Λίταινα στο 70' με πέναλτι κάνοντας το 3-1. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με δύο γκολ του Ελευθεριάδη στο 80΄και 85' έκαναν το 3-3, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό, καθώς ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε στα 5 λεπτά καθυστερήσεων να σκοράρει παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Ευθυμίου στο 90'.

Σκόρερ: 13' Κανούλας (σουτ), 22' Γιαννίτσης (κεφ.), 70' Λίταινας (πεν) - 30' Ριζογιάννης (πέν.), 80' Ελευθεριάδης (σουτ), 85' Ελευθεριάδης (σουτ)

Απόλλων Λάρισας (Στράκια): Αστράς, Καρρίκι, Λίταινας, Σκούπρα, Χατζής, Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Κουζού, Βίγια (72′ Λέμανγκρ), Κανούλας, Παναγιώτου (65′ Μπαλογιάννης).

Τρίκαλα (Καβακάς): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Νιάρος, Κεχαγιάς (46′ Ελευθεριάδης), Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ρεκίν, Χειρίτραντας (79′ Νίζιτς), Ευθυμίου, Κουσκουνάς.

Ηρακλής - Νίκη Βόλου 0-0

Με τον βαθμό της ισοπαλίας και χωρίς να σκοράρουν ξεκίνησαν την φετινή Super League 2 οι Ηρακλής και Νίκη Βόλου στο Καυτανζόγλειο. Το 0-0 έμεινε ως το τέλος με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες στο τέλος για να σκοράρουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Συνολικά η αναμέτρηση ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις. Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι όπως αναφέραμε ήταν καλύτεροι όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλιαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Κωστούλας, Σγουρής, Παπαδόπουλος (64′ Πήλιος), Μ. Παπαστεριανός, Ματίας (64′ Βιτίνιο), Τότσκα (90′ Φακής), Κάκκο (64′ Μαοσύρας), Μπαστακός.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (64′ Τσιμπούκας), Μιράντα, Γκαρσία (77′ Τζιώρας), Ροχάνο.

Βέροια - Αλμωπός Αριδαίας 1-0

Η Βέροια νίκησε 1-0 τον Αλμωπό Αριδαίας χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 10ο λεπτό ο Πασάς. Συγκεκριμένα, ο Μπουκουβάλας έκανε κάθετη μπαλιά στον Γιακουμάκη, αυτός μπήκε στην περιοχή, έκανε παράλληλο γύρισμα και ο επερχόμενος Πασάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 26' ο σκόρερ θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλο γκολ, αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Στο 57' ο Γαβριηλίδης έκανε σουτ και η μπάλα τράνταξε το δεκί δοκάρι της εστίας του Αλμωπού, ο οποίος όσο περνούσαν τα λεπτά πίεζε για την ισοφάριση, χωρίς να τα καταφέρει.

Σκόρερ: 10' Πασάς

Δοκάρι: 26' Πασάς

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός (46' Δημόπουλος), Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Πασάς, Μπαϊντού (64' λ. τρ. Πόζογλου), Μούργος (72' Ντίνας), Γιακουμάκης (85' Μπλέτσας).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Παρασκευάς, Πρίκας (76' Κολλαράς), Σουλιώτης, Σέχου, Ασλαμπάλογλου, Αδαμίδης (46' Τριανταφυλλάκης), Πέττας (46' Καράμπελας), Κέρθι (90' Ζαχαρός), Γιουκούδης, Ρόβας.

Απόλλων Πόντου - Καβάλα

Μόνο η ομάδα της Καλαμαριάς παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Μακεδονικού. Το φύλλο αγώνα έκλεισε και πλέον τον λόγο έχει ο αθλητικός δικαστής.

Αναγέννηση Καρδίτσας - Θεσπρωτός 1-0

Η Αναγέννηση μπήκε νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ιδανικότερο ξεκίνημα στον αγώνα εναντίον του Θεσπρωτού δεν θα μπορούσε να φανταστεί, καθώς το ένα και μοναδικό γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 1' και το πέτυχε ο Γκίνη.

Σκόρερ: 1' Γκίνη (σουτ)

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Λαρέα, Σταμόπουλος, Γκίνη, Λαγός, Πλέγας, Κουτσιανικούλης, Μπιανκόνι, Αθανασιάδης.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Βαλέντε, Ντ’ Αλέσιο, Γώγος, Γκανσιέρ, Ζιώγας, Κωνσταντίνου, Ραμίρεζ, Σαραντίδης, Πατσέκο, Πούφλης.

Πιερικός - Ξάνθη 1-1

Η Ξάνθη δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την Πιερία, μένοντας στο 1-1 με τον Πιερικό. Στο 22' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Πλατέλλας μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον καρβούνη. Ο Διαμαντόπουλος στο 23' έγραψε το 0-1 από την άσπρη βούλα. Το 3-5-2 με το οποίο έπαιζαν οι ακρίτες δεν τους βοηθούσε ιδιαίτερα, γι' αυτό και οι Κατερινιώτες έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Ο Πιερικός κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 80'. Ο Μπουολί πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, σούταρε, η μπάλα κόντραρε, ο Χαντζάρας με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Σκόρερ: 80' Χαντζάρας - 23' Διαμαντόπουλος (πεν.)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τζήμας, Γιαλαμίδης, Καρβούνης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Σούνταρ (64' Κριμιτζάς), Ίτσιος (74' Μπουόλι), Καρανάτσιος (64' Παπουτζίδης), Χαντζάρας (90'+1' Ζούρκος), Χαρτσιάς, Ζαφειράκης (74' Μηλιώτης).

ΞΑΝΘΗ (Χάιμε Μονρόι): Ίτσο, Μιχαήλ, Πολίμος, Τζανακάκης, Δόρης (69' Γκινσάρι), Γκόμεζ, Πλατέλλας, Τσέλιος (81' Θυμιάνης), Μονρός, Μπάτζιος, Διαμαντόπουλος (69' Κρητικός).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

Σάββατο 6/11

Ολυμπιακός Β' - ΠΑΟΚ Β' 3-1 (Κίτσος 65', Μπα πεν. 72', Βοΐλης 87' - Καλογερόπουλος αυτ. 13')
Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 2-2 (Κανίς 24', 56' - Κουντουριώτης 31', Μπάτροβιτς 44')

Κυριακή 7/11

Απόλλων Λάρισας - Τρίκαλα 3-3
Ηρακλής - Νίκη Βόλου 0-0
Βέροια - Αλμωπός Αριδαίας 1-0
Απόλλων Πόντου - Καβάλα -
Αναγέννηση Καρδίτσας - Θεσπρωτός 1-0
Πιερικός - Ξάνθη 1-1

Η βαθμολογία

1. Αναγέννηση Καρδίτσας 3
2. Βέροια 3
3. Ολυμπιακός Β 3
4. Ξάνθη 1
5. Απόλλων Λάρισας 1
6. Νίκη Βόλου 1
7. Ολυμπιακός Βόλου 1
8. Πανσερραϊκός 1
9. Πιερικός 1
10. Ηρακλής 1
11. Τρίκαλα 1
12. ΑΕΛ 0
13. Αλμωπός Αριδαίας 0
14. Απόλλων Πόντου 0
15. Θεσπρωτός 0
16. Καβάλα 0
17. ΠΑΟΚ Β

Η επόμενη αγωνιστική (2η)

Κυριακή 14/11, 15.00

Θεσπρωτός - Πιερικός
Καβάλα - Αναγέννηση Καρδίτσας
Αλμωπός Αριδαίας - Απόλλων Πόντου
Νίκη Βόλου - Βέροια
Ολυμπιακός Βόλου - Τρίγλια
ΠΑΟΚ Β - Πανσερραϊκός
ΑΕΛ - Απόλλων Λάρισας
Τρίκαλα - Ολυμπιακός Β

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα