Super League 2: «Όχι» σε Καβάλα και Ζάκυνθο για αναβολή

Newsroom
Super League 2: «Όχι» σε Καβάλα και Ζάκυνθο για αναβολή

bet365

Η Super League 2 δεν έκανε δεκτό το αίτημα της Ζακύνθου και της Καβάλας για αναβολή και ως εκ τούτου κινδυνεύουν να χάσουν τα παιχνίδια της πρεμιέρας τους στα χαρτιά.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 όχι μόνο καθυστέρησε υπερβολικά να ξεκινήσει, αλλά η πρεμιέρα της θα περιλαμβάνει πιθανότατα δύο ματαιώσεις αγώνων. Την Παρασκευή (5/11) η Λίγκα αποφάσισε να μην κάνει δεκτό το αίτημα της Ζακύνθου και της Καβάλας για αναβολή των παιχνιδιών τους (η ομάδα του Ιονίου είχε ζητήσει να αναβληθούν τα τρία πρώτα παιχνίδια της και ο ΑΟΚ αυτό της πρώτης στροφής).

Αυτή η απόφαση πάρθηκε την ώρα που η Ζάκυνθος έχει μπει στη διαδικασία έκδοσης δελτίων και η Καβάλα περιμένει το Διαιτητικό για να εκδικαστεί η προσφυγή της κατά της απόφασης της Ε.Ι.Μ. για να γεμίσει το ρόστερ τους. Με άλλα λόγια, οι δύο ομάδες κινδυνεύουν να χάσουν στα χαρτιά με 3-0 (η Ζάκυνθος αυτό με την Καλλιθέα και η Καβάλα εκείνο με τον Απόλλωνα Πόντου).

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League 2 έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί η 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ως αυτή έχει ορισθεί».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα