Ζάκυνθος: Στο Διαιτητικό για να μπλοκάρει τη σέντρα στη Super League 2

Δημήτρης Σαμόλης
Ζάκυνθος: Στο Διαιτητικό για να μπλοκάρει τη σέντρα στη Super League 2

bet365

Η Ζάκυνθος προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να μπλοκάρει την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2. 

Η Ζάκυνθος πλήρωσε το παράβολο που απαιτούνταν, δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2 και έγινε ΠΑΕ μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (31/8). Όταν η Λίγκα προχώρησε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, δεν συμπεριέλαβε τη νησιωτική ομάδα στην προκύρηξη με την αιτιολογία πως δεν είχε παίκτες στο δυναμικό της.

Η Ζάκυνθος προσέφυγε στη FIFA, η οποία ενημέρωσε ότι από τη στιγμή που οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν στις 31 Αυγούστου, η ομάδα μπορεί να μετακινήσει ερασιτέχνες που ήταν εγγεγραμμένοι στον σύλλογο πριν το τέλος της περιόδου (31/08). Η Ζάκυνθος, ακολούθως, απευθύνθηκε στην ΕΙΜ (Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών) για να κάνει τους ερασιτέχνες επαγγελματίες, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε καθώς πριν από τις 31 Αυγούστου οι Κυανοκίτρινοι δεν ήταν ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι της Ζακύνθου αποφάσισαν να προσφύγουν στο Διαιτητικό, στο οποίο εξιστορούν όλα όσα έχουν συμβεί και υποστηρίζουν ότι κακώς δεν μπήκαν στην κλήρωση. Στην προσφυγή τους ξεκαθαρίζουν πως αν δεν δικαιωθούν θα προσφύγουν στο CAS. Σημειώνεται ότι όλες οι νομικές ενέργειες της νησιωτικής ΠΑΕ γίνονται πλέον από τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Σε κάθε περίπτωση, η προσφυγή της Ζακύνθου θα συζητηθεί την Παρασκευή (29/10, 16.00) στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η απόφαση θα πρέπει να εκδοθεί αυθημερόν, γιατί το Σαββατοκύριακο (30,31/10) έχει προγραμματιστεί η έναρξη του πρωταθλήματος.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα