Στην ΑΕΚ Β' εντάσσονται Σαμπανάτζοβιτς, Ραντόνια, Παρράς, Κοσίδης και Ρουκουνάκης

Στην ΑΕΚ Β' εντάσσονται Σαμπανάτζοβιτς, Ραντόνια, Παρράς, Κοσίδης και Ρουκουνάκης

Newsroom
Στην ΑΕΚ Β' εντάσσονται Σαμπανάτζοβιτς, Ραντόνια, Παρράς, Κοσίδης και Ρουκουνάκης

bet365

Πέντε παίκτες που συμμετείχαν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας εντάσσονται πλέον στη δεύτερη ομάδα. Ο Νταντσένκο παραμένει τυπικά στην πρώτη, αλλά δεν υπολογίζεται.

Η ΑΕΚ Β' ενισχύεται από το εσωτερικό της ομάδας καθώς πέντε ποδοσφαιριστές που μέχρι πρόσφατα πραγματοποιούσαν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, εντάσσονται πλέον στη δεύτερη ομάδα που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super Legaue 2.

Συγκεκριμένα οι Σαμπανάτζοβιτς, Ραντόνια, Παρράς, Κοσίδης και Ρουκουνάκης συνεχίζουν πλέον τις προπονήσεις τους με την ΑΕΚ Β'. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να κληθούν στην πρώτη ομάδα αν κριθεί σκόπιμο καθώς ενδέχεται να ανεβαίνουν και να συμμετέχουν στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα όποτε υπάρχει ανάγκη.

Τη δεδομένη στιγμή η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ συνεχίζει τις προπονήσεις της με 26 ποδοσφαιριστές, ενώ ο Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος έμεινε τελικά στο ρόστερ, εξακολουθεί να μην υπολογίζεται και αναμένεται να αποχωρήσει μελλοντικά.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED