ΟΦΗ: Με Μαρινάκη στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη

ΟΦΗ: Με Μαρινάκη στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη

ΟΦΗ: Με Μαρινάκη στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη

bet365

Ο Νίκος Μαρινάκης προπονήθηκε για δεύτερη διαδοχική μέρα και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το ματς της Δευτέρας (13/9) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με προπόνηση που έγινε στο Βραδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Άρη, που θα γίνει τη Δευτέρα (13/9, 19.30, Novasports Prime).

Ο Νίκος Μαρινάκης προπονήθηκε για δεύτερη διαδοχική μέρα και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια. Το πρόγραμμα της Κυριακής (12/9) περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδι μικρών σχέσεων και στατικές φάσεις.

Οι Μεγιάδο, Τοράλ, Στάικος και Τσιλιανίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης. Στη 21μελής αποστολή που θα «πετάξει» στις 17:55 την Κυριακή με προορισμό τη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνονται οι: Επασί, Σωτηρίου, Βάτερμαν, Ουές, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, Γκαγιέγος, Ντουρμισάι, Γρίβας, Καμάου, Καστάνιος, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν.

Η αποστολή θα επιστρέψει στην Κρήτη με πτήση τσάρτερ το βράδυ της Δευτέρας, στις 00:30 (ξημερώματα Τρίτης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα