Καλαμάτα - Ολυμπιακός Β' 2-0: Νίκη για τη Μαύρη Θύελλα στη Μεσσηνία

Newsroom
Καλαμάτα - Ολυμπιακός Β' 2-0: Νίκη για τη Μαύρη Θύελλα στη Μεσσηνία

bet365

Η Καλαμάτα σε τραγικό αγωνιστικό χώρο επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού Β' στο δημοτικό στάδιο της πόλης, χάρη σε γκολ των Λουκίνα και Μαρκόβσκι.

Η Καλαμάτα αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τον Ολυμπιακό Β' στο δημοτικό στάδιο της πόλης και επικράτησε με 2-0. Το 1-0 έκανε στο 41' ο Λουκίνας και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90'+1' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρκόβσκι (το είχε κερδίσει ο Ασαμόα).

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2, το οποίο ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει, αλλά και με πόσες ομάδες θα διεξαχθεί.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Καπούταγλης, Μαβινγκά, Τσελεπίδης, Λουπάνο, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Παυλίδης, Σκεντεράι, Νάνι, Κόκκορης, Λουκίνας.

Έπαιξαν και οι: Κουτς, Τσαγκαλίδης, Αναστασόπουλος, Ματέους, Μαρκόβσκι, Τάτος, Μπακαγιόκο, Μοζέρ, Ασαμοόα, Βάλλσον, Μπούνας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ B' (Αριελ Ιμπαγάσα): Καραργύρης, Νίκολιτς, Κινκουέ, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Κωστή, Τσέλιος, Βοΐλης, Πινακάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα