Ισόπαλη χωρίς τέρματα η ΑΕΚ Β' στο φιλικό με τον Διαγόρα

Newsroom
Ισόπαλη χωρίς τέρματα η ΑΕΚ Β' στο φιλικό με τον Διαγόρα

bet365

Ισόπαλο με 0-0 έληξε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΚ Β' και του Διαγόρα Ρόδου στα Γλυκά Νερά.

Η ΑΕΚ Β' συνεχίζει την προετοιμασία της επί αθηναϊκού εδάφους και το απόγευμα της Τετάρτης (8/9) αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση τον Διαγόρα Ρόδου στο Δημοτικό στάδιο των Γλυκών Νερών.

Το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, από το οποίο απουσίαζαν οι διεθνείς Ευθ. Χριστόπουλος και Γερολέμου, είχε το πάνω χέρι παρά το τελικό 0-0.

Η ομάδα της Ρόδου ήταν πάντως αυτή που απείλησε πρώτη στο 10' με το σουτ του Ζούνη να σταματάει στο δοκάρι.

Από εκεί και έπειτα η ΑΕΚ Β' πίεσε και έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, με πιο χαρακτηριστικές αυτές των Κορνέζου στο 20', Μπούση στο 40' και του Ιατρούδη στο 51', αλλά το γκολ δεν ήρθε.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης (88' Κάτσικας) Κορνέζος (88' Αρβανίτης) Γιαννούτσος (88' Κώτσιος) Μπούσης (71' Μαντζουρανάκης) Μουστακόπουλος, Μπάμπης (88' Πιτιλάκος) Αμούρ (82' Γεωργέας), Απ. Χριστόπουλος (82' Κορομηλάς) Γιούσης, Ιατρούδης (88' Γκολφίνος)

Διαγόρας Ρόδου: Μπίντσης, Τοπάλ, Σίνγκ, Ρουγκάλας, Καρατάσιος, Γιώργου, Παπαδόπουλος, Πίσπας, Κουϊρουκίδης, Ζούνης, Σάιμπερτ. Αγωνίστηκαν και οι Σκαφίδας, Πασαλιμανιώτης, Μπούμπας, Λαμπίρης, Σεφκίετ, Ντος Σάντος, Παραστατίδης, Τάτσης, Αλνταίρ, Μπαστιανός, Τσιαντούλας

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα