Πανιώνιος: Ναυάγιο με Τσακουμάκο, πάει ξανά για Γ' Εθνική

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Ναυάγιο με Τσακουμάκο, πάει ξανά για Γ' Εθνική

bet365

Τα πολλά χρέη προς τα φυσικά πρόσωπα αποτέλεσαν ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Γιάννη Τσακουμάκο ο οποίος αποφάσισε να κάνει πίσω όσον αφορά την εμπλοκή του στον Πανιώνιο.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της διοικούσας επιτροπής με την πλευρά του υποψήφιου επενδυτή Γιάννη Τσακουμάκου και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που απεύχονταν οι φίλοι του Πανιωνίου, αφού ο γνωστός επιχειρηματίας αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του υποψήφιου επενδυτή, ο γνωστός δικηγόρος Αργύρης Λίβας, υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι που αναγκάζουν τον πελάτη του να κάνει πίσω. Αυτοί είναι οι εξής: Τα χρέη προς τα φυσικά πρόσωπα ξεπερνούσαν τα 2.300.000 ευρώ, την ώρα που η όποια προσπάθεια για διακανονισμούς έπεσε στο κενό αφού ελάχιστοι ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν θετικά στις προτάσεις της πλευράς Τσακουμάκου.

Τέλος, υπήρχε και ο φόβος πως σε δύο με τρία χρόνια πάνω του θα ερχόταν και το υπόλοιπο 50% του χρέους που αυτή την στιγμή βαραίνει τον πρών πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Δάρα.

Απο την πρώτη στιγμή του ενδιαφέροντος του Τσακουμάκου τα πράγματα ήταν δύσκολα και αυτό γιατί κατά την διάρκεια της συλλογής των απαιτούμενων εγγράφων το ποσό οφειλής είχε ξεφύγει απο αυτό που είχε στο μυαλό του ο υποψήφιος επενδυτής ενώ το γεγονός πως η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών ήταν αρνητική σε οποιοδήοτε διακανονισμό έβαζε ένα επιπλέον εμπόδιο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας. Μάλιστα το Gazzetta σας είχε προειδεάσει για την εξέλιξη της ιστορίας.

Πλέον όλα δείχνουν πως η επόμενη χρονιά θα βρει την ομάδα στη Γ' Εθνική. Άλλωστε η διοικούσα επιτροπή δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της Super League 2.

Αυτό σημαίνει πως με την παραμονή των «κυανέρυθρων» στις ερασιτεχνικές κατηγορίες χάνεται μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ιστορικό να μπει στον δρόμο της εξυγίανσης την ώρα που και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα οτι δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα τους αφού πλέον φαίνεται πως δεν θα υπάρχει μέλλον στις επαγγελματικές κατηγορίες για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα