Καλαμάτα: Ανακοίνωσε Τάτο

Καλαμάτα: Ανακοίνωσε Τάτο

Καλαμάτα: Ανακοίνωσε Τάτο

bet365

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Ανδρέα Τάτου και του Μάρκος Μόζερ.

Μετά την επεισοδιακή έξοδο από τη Ξάνθη, ο Ανδρέας Τάτος, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καλαμάτα.

Η ανακοίνωση για τη συμφωνία:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου. Ο 32 χρόνος μεσοεπιθετικός έχει πλούσιο ποδοσφαιρικό βιογραφικό με σημαντικές παρουσίες στην Σούπερ λιγκ και το εξωτερικό. Γεννήθηκε στις 11 Μαϊου 1989 στην Χειμάρα.Το 2007 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στο Χαϊδάρι και ακολούθησε σημαντική καριέρα σε Ατρόμητο, Ολυμπιακό, Αρη και Βέροια.

Το 2017 αγωνίστηκε στην Τουρκία στην Ελαζιγκ Σπορ και μετά από δύο χρόνια στην Αλτάι. Πέρυσι επέστρεψε στην Ελλάδα φορώντας την φανέλα της Ξάνθης. Τον καλωσορίζουμε στην Μαύρη Θύελλα και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη του στόχου της».

Η Καλαμάτα, ανακοίνωσε επίσης τον 23χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, Μάρκος Μόζερ από τη Ρασίνγκ Φερόλ:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου Μάρκος Μοσερ Πρετο. Ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας αγωνίστηκε πέρυσι στην Γ Ισπανιας. Προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι Racing Ferrol, Coritiba FC B, GE Juventus-SC. Τον καλωσορίζουμε στη Μαύρη Θύελλα. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα