Επιστρέφει το σενάριο της Γ' Εθνικής για τον Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Επιστρέφει το σενάριο της Γ' Εθνικής για τον Πανιώνιο

bet365

Τα χρέη προς τα φυσικά πρόσωπα αναγκάζουν τον Γιάννη Τσακουμάκο να κάνει πίσω από την εμπλοκή του στον Πανιώνιο και πλέον η παραμονή στην Γ' Εθνική φαντάζει όλο και πιο πιθανή για τους «κυανέρυθρους».

Από την πρώτη στιγμή ο Γιάννης Τσακουμάκος μέσω του νομικού του εκπρόσωπου, Αργύρη Λίβα, είχε εξουσιοδοτηθεί ώωστε να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που αφορούν τις οφειλές του Πανιωνίου προς φυσικά πρόσωπα (τα χρέη προς το Δημόσιο έχουν ρυθμιστεί).

Κι ενώ η πρώτη εικόνα έδειχνε για ένα ποσό οφειλής που έφτανε το 1.700.000 εκατ. ευρώ, τα τελευταία στοιχεία με την εμφάνιση και νέων προσώπων που έχουν να λαμβάνουν από τον Ιστορικό έχουν ανεβάσει το ποσό οφειλής στα 2 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την είσοδο του Γιάννη Τσακουμάκου στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πλέον, με τα νέα δεδομένα στο τραπέζι δεν αποκλείεται ο γνωστός επιχειρηματίας να κάνει πίσω κάτι που σημαίνει πως η όποια πρόσκληση εκ μέρους της ΕΠΟ στους «κυανέρυθρους» για συμμετοχή στην SL2 θα είναι δώρο άδωρον.

Σε περίπτωση που ο Τσακουμάκος αποφασίσει να αποσυρθεί τότε η παραμονή στην Γ' Εθνική αποτελεί μονόδρομος για τον Πανιώνιο, αφού δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα κάποιος άλλος επενδυτής.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα