Η ΠΑΕ Καλλιθέα άλλαξε σελίδα

Η ΠΑΕ Καλλιθέα άλλαξε σελίδα

bet365

Η ομάδα της Καλλιθέας άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς και ο απερχόμενος πρόεδρος ευχαρίστησε τους πάντες.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα άλλαξε σελίδα αφού πλέον η ομάδα εξαγοράστηκε από τον Αμερικανό Άντριου Μπάρογουεϊ.

Σε δηλώσεις του, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις όσο αφορά τα διοικητικά του Συλλόγου ο πρόεδρος Σπύρος Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε ως εξής : Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών μηνών η αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς έγινε πραγματικότητα . Ο κος Άντριου Μπάρογουεϊ είναι ο νέος ιδιοκτήτης . Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.

Η μεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώθηκε σήμερα . Εγώ και οι συνεργάτες μου, κύριοι Μάριος Μπίλιος και Αγγελής Μπούτας κρίναμε ότι αυτό είναι το καλύτερο για το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου . Εμείς, από την πλευρά μας θα είμαστε κοντά στους νέους ανθρώπους που μπαίνουν μπροστά, για την ομάδα της πόλης μας και στόχος είναι η καθιέρωση μας στην κατηγορία και γιατί όχι, όταν ωριμάσουν οι συνθήκες άλλη μια άνοδος, αυτή τη φορά στη Superleague.

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάζονται με την ομάδα και ιδιαίτερα τον Δήμο Καλλιθέας που πάντα είναι κοντά μας! Πάνω από όλα βέβαια να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας, που μας χάρισαν απίστευτες χαρές και πέτυχαν δυο συνεχόμενες ανόδους και έφεραν την Καλλιθέα στο προθάλαμο της Α Εθνικής . Τους ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά και τους ευχόμαστε να πετύχουν ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους και της προσωπικής τους ζωή.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σοφοκλή Πιλάβιο, ο οποίος, ως δικηγόρος του αγοραστή με την σοβαρότητά και την επιμονή του, συνετέλεσε στα μέγιστα για την πραγματοποίηση της συμφωνίας. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις από την απερχόμενη διοίκηση και από την πλευρά των αγοραστών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα