Η παρουσίαση του νέου Ηρακλή (vid)

Η παρουσίαση του νέου Ηρακλή (vid)

Gazzetta team
Η παρουσίαση του νέου Ηρακλή (vid)

bet365

Οι άνθρωποι του Ηρακλή, ο οποίος θα αγωνίζεται στη Super League 2 μετά τις υπογραφές του μνημονίου με την Τρίγλια, δήλωσαν αισιόδοξοι για τη νέα εποχή στην οποία μπαίνει ο σύλλογος.

Συνέντευξη Τύπου έλαβε χώρα τη Δευτέρα (2/8) μετά τις υπογραφές που έπεσαν μεταξύ Ηρακλή και Τρίγλιας. Ο «Γηραιός» οριστικοποίησε τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Super League 2 και οι άνθρωποί του εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την επόμενη μέρα.

Σε αυτό που στάθηκαν, ήταν ότι η ομάδα θα δοθεί μόνο σε επενδυτή που θα μπορέσει να εγγυηθεί για το μέλλον του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του ΓΣ, Φώτης Θέου τόνισε πως η ομάδα μπαίνει στη χρυσή εποχή της και ότι θα αγωνίζεται κανονικά στο Καυτανζόγλειο, ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται στη Μίκρα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Στράτο Ευγενίου και τους συνεργάτες του για τη θετική έκβαση, που είχε η προσπάθειά μας. Ο Ηρακλής δεν υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη και η λύση να αρχίσουμε από το Γ΄ τοπικό δεν προκρίθηκε από τον κόσμο και, συνεπώς, ήταν η καλύτερη επιλογή. Πιστεύω ότι μπαίνουμε στη χρυσή εποχή του Ηρακλή. Αρχίζουμε την προσπάθεια με τις δικές μας δυνάμεις και στη συνέχεια θα δώσουμε την ομάδα σε επενδυτή με πολύ αυστηρές προϋποθέσεις και όχι με την ευκολία, που συνέβαινε κατά το παρελθόν. Τα βήματα θα γίνουν σιγά – σιγά, για τη διασφάλιση της ομάδας. Η ομάδα θα λέγεται “Ηρακλής”, θα έχει το σήμα του Ηρακλή, θα αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο, θα προπονείται στη Μίκρα. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει», ανέφερε ο Θέου.

Ο Στράτος Ευγενίου, μεγαλομέτοχος της Τρίγλιας, ξεκαθάρισε από τη μεριά του ότι θα προσφέρει ηθική στήριξη στον Ηρακλή, ωστόσο δεν θα συνεισφέρει οικονομικά.

«Μετά από μεγάλης διάρκειας προσπάθεια φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα και θα ήθελα να σημειώσω τη σθεναρή πίεση που δέχτηκα, προς αυτόν τον σκοπό, από τον φίλο μου, τον Κώστα Ιωακειμίδη, αλλά και τον Θόδωρο Καράογλου. Μεγαλώνοντας δεν ήμουν Ηρακλής, αλλά πάντοτε τον υποστήριζα ως Μακεδονική ομάδα. Πλέον, η ομάδα μας είναι ο Ηρακλής. Να γνωρίζουν οι άνθρωποι του Συλλόγου ότι θα είμαστε πάντοτε δίπλα στην ομάδα σε ηθικό επίπεδο. Πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο οικονομικής συμπαράστασής μου και αναμένω τη στιγμή της πλήρους απεμπλοκής μου. Μακάρι να υπήρχαν οι δυνατότητες να στηρίξω και οικονομικά αυτήν την προσπάθεια», σχολίασε ο Ευγενίου.

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν επίσης ο Ηρακλειδέας παράγοντας, Κώστας Ιωακειμίδης, όπως και ο πολιτικός και φίλος του Ηρακλή, Θόδωρος Καράογλου, αλλά και ο αντιδήμαρχος και επίσης φίλος της ομάδας, Μάκης Κυριζίδης.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα