Στη Δε Στρόνγκεστ ο Χουσίνο

 Στη Δε Στρόνγκεστ ο Χουσίνο

bet365

Ο Βολιβιανός κεντρικός αμυντικός δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ αλλά επέστρεψε στην πατρίδα του

Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Χουσίνο, καθώς η ΑΕΛ ανακοίνωσε την παραχώρηση του διεθνή Βολιβιανού στόπερ στη Δε Στρόνγκεστ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την μεταγραφή του Adrian Jusino στην Βολιβιανή ομάδα The Strongest.
Για την μεταγραφή αυτή για να παραχωρήσει η ΑΕΛ τον ποδοσφαιριστή συμφωνήθηκε να εισπράξει το επόμενο έτος 100.000€ και κράτησε και το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη σε περίπτωση μεταγραφής του.

Η μεταγραφή αυτή ήταν επιβεβλημένη γιατί ο Jusinoεκτός του ότι θα έλειπε για σοβαρό χρονικό διάστημα λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Βολιβίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έπρεπε να ελευθερώ σει μία θέση (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης) γιατί η ΑΕΛ έχει έρθει σε συμφωνία με σημαντικό ξένο ο οποίος αγωνίζεται σε άλλη θέση όπου η ΑΕΛ έχει πρόβλημα.

Στην θέση του Jusinoη ΑΕΛ δεν θα αποκτήσει παίκτη γιατί εκεί υπάρχουν οι Maksymenko, Ηλιάδης, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Αγγελούλης, αλλά εκεί μπορούν να αγωνισθούν και οι Μπέρτος, Παπαγεωργίου.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED