Γ.Σ. Ηρακλής: «Ζούμε συγκινητικές στιγμές, προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου»

Κώστας Τόπας
Γ.Σ. Ηρακλής: «Ζούμε συγκινητικές στιγμές, προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου»

bet365

Κατατέθηκαν τα χρήματα για την εγγυητική επιστολή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, προκειμένου η ομάδα να είναι σε θέση να αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν στην Super League 2.

Οπως όλα δείχνουν μετά τη σεζόν 2018-2019, ο Ηρακλής επιστρέφει στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλωστε πριν από μερικές ημέρες και ο μεγαλομέτοχος της Τρίγλιας, Στράτος Ευγενίου, υποστήριξε ότι συμφώνησε με τον Γηραιό, ο οποίος εξαγοράζει το ΑΦΜ της ομάδας της Χαλκιδικής.

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρεται στην εξαιρετική προσπάθεια των Ηρακλειδέων, τους οποίους ευχαρίστησε, να συμβάλλουν οικονομικά στην αδειοδότηση και στην αναγέννηση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Με τεράστια υπερηφάνεια και συγκίνηση ενημερώνουμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ότι σήμερα κατατέθηκαν τα χρήματα για την εγγυητική επιστολή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου.

Ίσως στην ενημέρωση μας αυτή θα έπρεπε να απευθυνθούμε σε όλους αυτούς που έκαναν τα πάντα για να αποτύχει το εγχείρημα μας, όμως πραγματικά μια τέτοια μέρα θα ήταν έγκλημα να λερώσουμε τη χαρά μας μιλώντας γι’ αυτούς.

Θα απευθυνθούμε λοιπόν μόνο στο λαό του ΗΡΑΚΛΗ και θα τον ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας γιατί πέρα από κάθε πρόβλεψη, πέρα από κάθε λογική κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε έναν και έναν και μία μία ξεχωριστά, όχι γιατί εξασφαλίστηκε η εγγυητική επιστολή της ομάδας, αλλά γιατί με την στάση σας γκρεμίσατε για άλλη μια φορά όλα τα στερεότυπα που έχουνε «φιλοτεχνηθεί» τα τελευταία χρόνια και μας αναφέρουν ως λίγους, ως αποσυσπειρωμένους , ως τζαμπατζήδες.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί γκρεμίζοντας αυτούς του μύθους, ο δρόμος προς το επόμενο βήμα, δηλαδή την εξεύρεση επενδυτή που θα αναλάβει τον ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ γίνεται ακόμα πιο σύντομος και ελπίζουμε πολύ άμεσα να είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έφτασε στο τέλος του !!!

Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου!!!

1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα