Καραπιάλης: Η μεγάλη επιστροφή στην ΑΕΛ (vids)

Καραπιάλης: Η μεγάλη επιστροφή στην ΑΕΛ (vids)

Καραπιάλης: Η μεγάλη επιστροφή στην ΑΕΛ (vids)

bet365

Ο «ζωντανός θρύλος» της ΑΕΛ, Βασίλης Καραπιάλης επιστρέφει στους «βυσσινί», αναλαμβάνοντας υπεύθυνος σε όλες τις Under ομάδες των Θεσσαλών. Στο ΔΣ θα βρίσκεται και ο Νίκος Πατσιαβούρας.

Οι αλλαγές στην ΑΕΛ ενόψει της νέας χρονιάς που θα βρει τους «βυσσινί» στην Super League 2 συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Αλλαγές που έχουν να κάνουν και με το διοικητικό κομμάτι, καθώς ο Αλέξης Κούγιας δεν θα είναι πλέον πρόεδρος, αλλά και στο αγωνιστικό με τον Κώστα Φραντζέσκο να αναλαμβάνει προπονητής.

Ωστόσο μία είναι η κίνηση που κάνει όλους τους φίλους της ΑΕΛ να χαίρονται και δεν είναι άλλη από την μεγάλη επιστροφή του Βασίλη Καραπιάλη. Ο παίκτης-θρύλος των «βυσσινί», ο άνθρωπος που το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους Θεσσαλούς επιστρέφει αναλαμβάνοντας το πόστο του υπεύθυνου όλων των Under ομάδων.

Ο ιδανικός υπεύθυνος για το συγκεκριμένο πόστο, καθώς δεν υπάρχει νέος παίκτης της ΑΕΛ που να ξεκινάει το ποδόσφαιρο και να μην θέλει ακόμα και τώρα να μοιάσει στον μεγάλο Βασίλη Καραπιάλη, έναν παίκτη που ναι μεν έπαιξε 9 χρόνια στον Ολυμπιακό και 6 στην ΑΕΛ, αλλά γεννήθηκε στην Λάρισα και ήταν από τα βασικά γρανάζια αυτής της τεράστιας ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και έπαιξε ποδόσφαιρο που το χαιρόταν όλη η Ελλάδα!

Ο Πατσιαβούρας στο ΔΣ

Εκτός από τον Βασίλης Καραπιάλη, ακόμα ένα παίκτης της «θρυλικής» εκείνης ομάδας θα αναλάβει πόστο στην ΑΕΛ. Ο λόγος για τον Νίκο Πατσιαβούρα που θα είναι στο νέο ΔΣ. Όσον αφορά τον ρόλο του, αυτός θα γίνει γνωστός μετά την Γενική Συνέλευση, όπως και των υπολοίπων μελών. Αν μάλιστα μέσα στις αλλαγές βάλουμε πως νέος Γενικός Διευθυντής είναι ο Τάκης Παραφέστας και βοηθός του Κώστα Φραντζέσκου θα είναι ο Μιχάλης Ζιώγας, στην ΑΕΛ δείχνουν μια διάθεση να πορευτούν με ανθρώπους που τίμησαν και με το παραπάνω την φανέλα και οδήγησαν την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα