Φερνάντο Σάντος: Με το «δεξί» στην Μπεσίκτας, 3-0 την Καραγκιουμρούκ του Κουρμπέλη και αποθέωση (vid)

Φερνάντο Σάντος: Με το «δεξί» στην Μπεσίκτας, 3-0 την Καραγκιουμρούκ του Κουρμπέλη και αποθέωση (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Σάντος

bet365

Στο πρώτο του παιχνίδι στην Τουρκία στην επιστροφή του ως προπονητής σε συλλογικό επίπεδο ο Φερνάντο Σάντος πανηγύρισε τη νίκη της Μπεσίκτας επί της Καραγκιουμρούκ με 3-0 και αποθεώθηκε. Ντεμπούτο o Δημήτρης Κουρμπέλη.

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Φερνάντο Σάντος στην Τουρκία. Στο πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής σε συλλογικό επίπεδο μετά από 14 χρόνια, όταν ήταν ακόμα στον ΠΑΟΚ, η Μπεσίκτας επικράτησε εντός έδρας της Καραγκιουμρούκ με 3-0. Για τους φιλοξενούμενους έκανε το ντεμπούτο του ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος ήταν βασικός και αγωνίστηκε για 75 λεπτά.

Για τους Μαυραετούς σκόραραν οι Κιλσκόι (62'), Ράσιτσα (65') και Ζέντσον Φερνάντες (90+2'). Μετά το ματς οι παίκτες των γηπεδούχων με μπροστάρη τον Φερνάντο Σάντος πήγαν να πανηγυρίσουν μαζί με τους οπαδούς και αποθεώθηκαν.

Η Μπεσίκτας είναι στην 4η θέση με 35 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Κουρμπέλη είναι 16η με 20 πόντους και βρίσκεται στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα