Μπεσίκτας: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος

Μπεσίκτας: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος

Φερνάντο Σάντος

bet365

Επιστροφή στους πάγκους για τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπεσίκτας, στην πρώτη του δουλειά σε σύλλογο μετά από 14 χρόνια.

«Ελληνικό» άρωμα αλλά όχι αυτό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς - που είχε ακουστεί για τη δουλειά - θα έχει από εδώ και στο εξής ο πάγκος της Μπεσίκτας. Η τουρκική ομάδα αναζητούσε τον διάδοχο του Ριζά Καλιμπάι και βρήκε τον άνθρωπό της στο πρόσωπο του Φερνάντο Σάντος.

Οι Μαύροι Αετοί ανακοίνωσαν την έναρξη τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο κόουτς, σε ένα δύσκολο για αυτούς χρονικό σημείο, αφού βρίσκονται στην 6η θέση του πρωταθλήματος, πολύ μακριά από την κορυφή (18 βαθμούς) και έχουν ήδη αποκλειστεί από το Conference League.

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους μετά το σύντομο και όχι ιδιαίτερα επιτυχημένο πέρασμά του από την Πολωνία, ενώ μάλιστα αυτή θα είναι η πρώτη του δουλειά σε συλλογικό επίπεδο μετά από 14 χρόνια. Υπενθυμίζουμε πως ο Σάντος μετά τον ΠΑΟΚ (2007-2010) δούλεψε στην εθνική Ελλάδος από το 2010 έως το 2014 και συνέχισε για επτά χρόνια στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, κατακτώντας το Euro του 2016.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα