Μπακαμπού: Δυσαρεστημένος στη Γαλατασαράι και με... τάσεις φυγής, σύμφωνα με το Tutto Mercato

bakambu_galatasaray

bet365

Έτοιμος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μόλις τρεις μήνες μετά τη μεταγραφή του στη Γαλατασαράι φημολογείται πως είναι ο δυσαρεστημένος στην Τουρκία, άλλοτε «ερυθρόλευκος», Σεντρίκ Μπακαμπού.

Με άσχημο τρόπο έχει ξεκινήσει τη νέα του ζωή στην Τουρκία ο πρώην φορ του Ολυμπιακού, Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο 32χρονος Κονγκολέζος δυσκολεύεται να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στη Γαλατασαράι και μετρά μόλις 86 λεπτά σε τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και άλλα 140 σε ισάριθμα παιχνίδια στα προκριματικά του Champions League. Ακόμα μάλιστα δεν έχει μπορέσει να βρει δίχτυα.

Έτσι, μόλις τρεις μήνες μετά τη μεταγραφή του στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης δείχνει... τάσεις φυγής. Αυτό τουλάχιστον μετέδωσε η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercato που αναφέρει πως είναι πιθανό ο Μπακαμπού να καταθέσει αίτημα... νέας μεταγραφής στο χειμερινό παζάρι.

«Έφτασε στην Τουρκία το καλοκαίρι πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να γίνει ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Οκάν Μπουρούκ, αλλά η παρουσία του Μάουρο Ικάρντι τον υποβίβασε σε δευτερεύονντα ρόλο. Ο Σέντρικ Μπακαμπού, πρώην επιθετικός της Βιγιαρεάλ που είχε λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ-Νασρ για να μετακομίσει στην Τουρκία, σκέφτεται να ζητήσει μεταγραφή τον Ιανουάριο», ανέφερε χαρακτηριστικά το ιταλικό δημοσίευμα.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα