Τραμπζονσπόρ: Κατ' αρχήν συμφωνία με τον Αντρέα Πίρλο

Τραμπζονσπόρ: Κατ' αρχήν συμφωνία με τον Αντρέα Πίρλο

Τραμπζονσπόρ: Κατ' αρχήν συμφωνία με τον Αντρέα Πίρλο

bet365

Σύμφωνα με τουρκικό μέσο, η Τραμπζονσπόρ κατέθεσε πρόταση στον Αντρέα Πίρλο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Ιταλό τεχνικό να είναι θετικός στην προοπτική αυτή, αλλά να μην έχει δώσει ακόμη τελική απάντηση.

Η τουρκική ιστοσελίδα «Sabah» αποκάλυψε πως η Τραμπζονσπόρ των Σιώπη και Μπακασέτα κατέθεσε πρόταση στον Αντρέα Πίρλο για να γίνει ο νέος τεχνικός της ομάδας τη Τραπεζούντας, η οποία αυτή τη στιγμή έχει στον πάγκο της τον υπηρεσιακό Ιχσάν Ντερελίογλου, μετά την απομάκρυνση του Αμπντουλάχ Αβτσί, κι εκείνος έχει συμφωνήσει, αλλά δεν έχει δώσει την τελική του απάντηση ακόνη.

Ο Ιταλός τεχνικός εργάζεται αυτή τη στιγμή για την Καραγκιουμρούκ, η οποία έχει κάνει μία αρκετά καλή πορεία όντας στην 8η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς, μόλις τέσσερις πίσω από την 7η Τραμπζονσπόρ, η οποία βρίσκεται σε πολύ κακό «φεγγάρι».

Ο πρόεδρος της ομάδας της Τραπεζούντας, Σουλεϊμάν Χουρμά έχει καταθέσει πρόταση για 1,5 χρόνο στον Αντρέα Πίρλο. Εκείνος έχει πει το «ναι» κι έχει ζητήσει χρόνο για να πάρει την τελική του απόφαση. Λέγεται πως εκείνος και οι βοηθοί του κάνουν μία ανάλυση για την ομάδα της Τραπεζούντας και η απάντηση του 43χρονου προπονητή θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμά της.

Πάντως, αν εκείνος αποφασίσει τελικά να δεχθεί την πρόταση, ο πρόεδρος της Καραγκιουμρούκ δεν θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο του λέγοντας μόνο μετά το τέλος της σεζόν οπότε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Σε περίπτωση που ο Πίρλο τελικά αρνηθεί η Τραμπζονσπόρ έχει στα υπόψιν της και τους Σλάβεν Μπίλιτς και Βιντσέντζο Μοντέλα.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα