Ιάπωνας αποβλήθηκε μετά από 20" κι ενώ η οικογένειά του ταξίδεψε 5.000 μίλια για να τον δει (vid)

Newsroom
Ιάπωνας αποβλήθηκε μετά από 20" κι ενώ η οικογένειά του ταξίδεψε 5.000 μίλια για να τον δει (vid)

bet365

Ο Σόγια Νακαζίμα αποβλήθηκε μετά από μόλις 20 δευτερόλεπτα στο ντεμπούτο του με την τουρκική Αντάλιασπορ κόντρα στην Αντάνα Ντέμιρσπορ.

Ο Ιάπωνας διεθνής Σόγια Νακαζίμα υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον σύλλογο νωρίτερα αυτό το μήνα μετά την αποχώρησή του από την Πόρτο, αλλά η θητεία του δεν θα μπορούσε να έχει χειρότερο ξεκίνημα αφού είδε την κόκκινη του διαιτητή λίγα δευτερόλεπτα αφότου πάτησε στον αγωνιστικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νακαζίμα μπήκε στη μάχη στο 59' στη θέση του Χουσάμ Γκάτσα. Οι τηλεοπτικές κάμερες έδειξαν την οικογένειά του να παρακολουθεί περήφανα στις εξέδρες αφού ταξίδεψε πάνω από 5.000 μίλια από την Ιαπωνία.

Η χαρά τους μετατράπηκε σε απελπισία λίγες στιγμές αργότερα, όταν ο Νακαζίμα τιμωρήθηκε για ένα επικίνδυνο τάκλιν. Ο διαιτητής έδειξε αρχικά κίτρινη στον Ιάπωνα προς μεγάλη έκπληξη των παικτών και του προπονητικού επιτελείου της Ντέμιρσπορ που ζητούσαν απευθείας κόκκινη. Αφού συμβουλεύτηκε το VAR και είδε όλα τα ριπλέι έβγαλε από το τσεπάκι του την κόκκινη, με τον Νακαζίμα να κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια και τα μέλη της οικογένειάς του σοκαρισμένα και αποκαρδιωμένα στις εξέδρες να μην μπορούν να το πιστέψουν.

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο:

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα