Μπεσίκτας: Έκλεισε τον Νέιθαν Ρέντμοντ

Newsroom
Μπεσίκτας: Έκλεισε τον Νέιθαν Ρέντμοντ

bet365

Την Μπεσίκτας επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του ο Νέιθαν Ρέντμοντ ανάβοντας... κόκκινο φως σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε.

Ο 28χρονος Άγγλος αριστερός εξτρέμ αποχαιρέτησε χθες (06/09) στην προπόνηση των «Αγίων» τους συμπαίκτες του, αφού έχει συμφωνηθεί η μετακίνησή του στην Μπεσίκτας, η οποία νίκησε της Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε, κι έτσι θα ταξιδέψει σήμερα το πρωί (07/09) για Κωνσταντινούπολη.

Αυτό στο οποία «διαφωνούν» τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό είναι ο τρόπος της μεταγραφής του. Στο «Athletic» σημειώνουν πως ο παίκτης, που έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την Σαουθάμπτον, θα πουληθεί ενώ ένας Τούρκος ρεπόρτερ βάζει το θέμα σε εντελώς διαφορετική διάσταση λέγοντας πως ο Ρέντμοντ θα πάει δανεικός στην Μπεσίκτας. Αυτό στο οποίο συμφωνούν και οι δύο είναι πως είτε πάει δανεικός είτε με μεταγραφή η διάρκεια της συνεργασίας του με την Μπεσίκτας θα είναι για έναν χρόνο.

Σύμφωνα με τον Τούρκο ρεπόρτερ Σερτσάν Ντικμέ, η επιλογή των «μαύρων αετών» δεν έγινε τυχαία. Βλέπετε η Μπεσίκτας σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες, θα δώσει δανεικούς δύο παίκτες της, τους Χάσιτς και Εμιρχάν στην Γκιοζτέπε για έναν χρόνο. Πρόκειται για μία τουρκική ομάδα, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της χώρας και που έχει εδώ και λίγο καιρό κοινό ιδιοκτήτη με την Σαουθάμπτον, οπότε σίγουρα η συγκεκριμένη συνθήκη βοήθησε την εξέλιξη της μεταγραφικής υπόθεσης του Ρέντμοντ για λογαριασμό της ομάδας του Βαλεριέν Ισμαέλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα