Ελαφρά πιο σοβαρό το πρόβλημα τραυματισμού του Μπακασέτα

Newsroom
 Ελαφρά πιο σοβαρό το πρόβλημα τραυματισμού του Μπακασέτα

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης για μίνιμουμ τρεις εβδομάδες και θα απουσιάσει από το ντέρμπι της Τραμπζονσπόρ με τη Γαλατά.

Ενα «κλικ» πιο σοβαρός αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Τάσος Μπακασέτας στο πρόσφατο ματς της Τραμπζονσπόρ με την Αντάλιασπορ και ο οποίος αρχικά υπολογιζόταν πως θα τον άφηνε εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες. Ομως μετά τις νέες εξετάσεις που υποβλήθηκε φαίνεται πως δεν θα υπολογίζεται για μίνιμουμ το διπλάσιο χρονικό διάστημα (τρεις εβδομάδες) και η επιστροφή του στη δράση προσδιορίζεται για την αναμέτρηση με την Γκαζιάντεπσπορ στις 18 Σεπτεμβρίου.

Η απουσία του αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τους πρωταθλητές Τουρκίας που θα υποδεχθούν αύριο (24/8) την Κοπεγχάγη για τα play offs του Champions League στη ρεβάνς του 2-1 με το οποίο είχαν ηττηθεί στη Δανία, ενώ στο ίδιο διάστημα της απουσίας του υπάρχει και το ντέρμπι με τη Γαλατά.

Μάλιστα για τις 24 και 27 Σεπτεμβρίου έχουν προγραμματιστεί και οι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας με Κύπρο και Βόρειο Ιρλανδία αντίστοιχα. Συνεπώς, μάλλον οριακά προλαβαίνει ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας αυτά τα δύο παιχνίδια, αν και η Ελλάδα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της στο Nations League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα