Γαλατάσαραϊ: Έκλεισε τον Σέρχιο Ολιβέιρα

Γαλατάσαραϊ: Έκλεισε τον Σέρχιο Ολιβέιρα

Γαλατάσαραϊ: Έκλεισε τον Σέρχιο Ολιβέιρα

bet365

Στην Τουρκία θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Σέρχιο Ολιβέιρα, αφού τόσο εκείνος όσο και η Πόρτο τα βρήκαν με την Γαλατάσαραϊ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο 30χρονος κεντρικός μέσος αποχωρεί από τους «δράκους» μετά από επτά ολόκληρα χρόνια και αρκετούς δανεισμούς, ένας εκ των οποίων ήταν και στον ΠΑΟΚ για έξι μήνες (Ιαν. 2019 - Ιουν. 2019) αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Γαλατάσαραϊ.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής κόστισε 3 εκ. ευρώ στην «τσιμ μπομ» ενώ ο ίδιος θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών, όπως αποκάλυψε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Πέδρο Σεπούλβεδα. Θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη τις επόμενες μέρες για να τελειώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Την τελευταία του σεζόν όπου έμεινε μισή χρονιά στην Πόρτο και άλλη μισή στην Ρόμα είχε συνολικά 45 συμμετοχές πετυχαίνοντας οκτώ γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ ξεπερνώντας τα 2.000 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα