Λιβάγια: Στο «στόχαστρο» της Γαλατασαράι

Λιβάγια: Στο «στόχαστρο» της Γαλατασαράι

Newsroom
Λιβάγια: Στο «στόχαστρο» της Γαλατασαράι

bet365

Ο Μάρκο Λιβάγια έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους ενός εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του με τη Χάιντουκ Σπλιτ και σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η Γαλατασαράι εξετάζει το ενδεχόμενο να την ενεργοποιήσει και να κάνει δικό της τον Κροάτη στράικερ.

Στο «στόχαστρο» της Γαλατασαράι βρίσκεται ο Μάρκο Λιβάγια, μετά την τρομερή σεζόν που σημείωσε με τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έκανε «θραύση» στην επιστροφή του στην Κροατία, ολοκληρώνοντας την περασμένη σεζόν με 32 γκολ και 7 ασίστ σε 40 συμμετοχές και πλέον αποτελεί ισχυρό πόλο έλξης για αρκετές ομάδες, με την «Τσιμ Μπομ» να εξετάζει «ζεστά» το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, ο Λιβάγια βρισκόταν στη λίστα του κλαμπ από τον καιρό που αγωνιζόταν στην Ένωση και φέρεται να είναι ο «εκλεκτός» του νεοφερμένου coach Οκάν Μπουρούκ για τη γραμμή κρούσης, καθώς έχει ληφθεί η απόφαση να πωληθεί ένας εκ των Μπαφετιμπί Γκομίς ή Μπαγιέ Ντιανέ. Το όνομα του δεύτερου, μάλιστα, συνδέεται τις τελευταίες μέρες από τουρκικά δημοσιεύματα και με τον Παναθηναϊκό.

Το ενδιαφέρον της Γαλατά εντάθηκε λόγω και του όρου στο συμβόλαιο του Λιβάγια με τη Χάιντουκ, που περιλαμβάνει ρήτρα αγοράς ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Σε συνδυασμό με το κασέ του, το οποίο αγγίζει επίσης το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ο σύλλογος έχει πλήρη εικόνα και παρουσιάζεται έτοιμος να ενεργοποιήσει τη ρήτρα για να κάνει δικό του.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα