Πέλκας: Η Χαλ του Ατζούν έκανε πρόταση δανεισμού στη Φενερμπαχτσέ

Βασίλης Μπαλατσός
Πέλκας: Η Χαλ του Ατζούν έκανε πρόταση δανεισμού στη Φενερμπαχτσέ

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, η Χαλ του «Mr. Survivor», Ατζούν Ιλιτζαλί, κατέθεσε πρόταση στη «Φενέρ» για τον δανεισμό του Δημήτρη Πέλκα.

Ο Δημήτρης Πέλκας μετά το πρώτο του μισό στην τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε έχει χάσει τη θέση του στα βασικά πλάνα της ομάδας του. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετράει 19 παιχνίδια με τη «Φενέρ» με μόλις ένα γκολ και χωρίς να μοιράσει ασίστ, σε συνολικά 749 λεπτά.

Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει προβληματίσει τους ιθύνοντες του τουρκικού κλαμπ με αποτέλεσμα να μπει το όνομα του στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές μέσα στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου. Τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών έκαναν λόγο για προτάσεις από Ρωσία, Ιταλία και Ελλάδα όμως από ότι φαίνεται η επίσημη κρούση «έσκασε» από την Αγγλία!

Σημερινά (26/1) δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση της Χαλ του γνωστού καναλάρχη και τηλεοπτικού παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί, στα «Καναρίνια» για δανεισμό του διεθνή μεσοεπιθετικού με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Την είδηση αναπαράγουν τα κορυφαία αθλητικά μέσα της Τουρκίας και μένει να δούμε αν ο Δημήτρης Πέλκας θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική Championship.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα