Πέλκας - Φενέρμπαχτσε: Πρώτο γκολ μετά από επτά μήνες για το 2-0 κόντρα στη Μαλάτιασπορ (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Πέλκας - Φενέρμπαχτσε: Πρώτο γκολ μετά από επτά μήνες για το 2-0 κόντρα στη Μαλάτιασπορ (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας μπήκε αλλαγή κόντρα στη Μαλάτιασπορ και μέσα σε 16 λεπτά άνοιξε λογαριασμό στη φετινή σεζόν, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη Φενέρ μετά από επτά μήνες.

Άργησε, αλλά... έσπασε το ρόδι του στη φετινή σεζόν ο Δημήτρης Πέλκας και μαζί την περίοδο ξηρασίας που διένυε στο σκοράρισμα με τη Φενέρμπαχτσε. Στο δεύτερο παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Βίτορ Περέιρα από την τεχνική ηγεσία, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μπορεί να ξεκίνησε από τον πάγκο κόντρα στη Μαλάτιασπορ, αλλά κατάφερε να βρει δίχτυα μέσα σε 15 λεπτά από τη στιγμή που πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος διεθνής μπήκε στο ματς στο 58' και στο 73' πήρε την πάσα του Βαλένσια, μπήκε στην περιοχή και μετά από ωραία προσποίηση πλάσαρε άψογα τον αντίπαλο κίπερ για το 2-0 των γηπεδούχων.

Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ μετά από επτά μήνες, με το προηγούμενο να σημειώνεται τον περασμένο Μάιο. Μέχρι το ματς κόντρα στη Μαλάτιασπορ, ο Πέλκας είχε μετρήσει 14 σερί συμμετοχές στη σεζόν χωρίς γκολ ή ασίστ.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα