Τρομερός τσακωμός σε αθλητική εκπομπή στην Τουρκία με... ιπτάμενα ποτήρια (vid)

Newsroom
Τρομερός τσακωμός σε αθλητική εκπομπή στην Τουρκία με... ιπτάμενα ποτήρια (vid)

bet365

Δύο δημοσιογράφοι ξέφυγαν σε αθλητική εκπομπή που προβάλλεται στην Τουρκία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν να εκτοξεύονται βαριές κουβέντες, αλλά και ποτήρια!

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από μία απλή ανάλυση αμφισβητούμενων φάσεων. Η κουβέντα όμως ξέφυγε κι έφτασε στο πρωτάθλημα της σεζόν 2010-2011, όπου η Φενέρμπαχτσε πήρε το πρωτάθλημα σε ισοβαθμία με την Τραμπζονσπόρ.

Τότε, ο Τούρκος δημοσιογράφος Εμρέ Μπολ πήρε τον λόγο και απάντησε στον συνάδελφό του, Αλτάι: «Μπες στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και βγάλε ποιος ήταν πρωταθλητής στην περίοδο 2010-2011». Από την πλευρά του ο Αλτάι δεν έμεινε με κατεβασμένα χέρια και φέρεται να είπε: «Στην συνείδηση της κοινής γνώμης πρωταθλητής στην περίοδο 2010-2011 ήταν η Τράμπζονσπορ αδερφέ. Τόσο απλά. Είστε κλέφτες, είστε κλέφτες!»

Φυσικά, η απάντηση από τον Εμρέ Μπολ ήταν άμεση, λέγοντας: «Ρεζιλίκι. Εσύ είσαι κλέφτης, εσύ είσαι κλέφτης. Δεν γίνονται αυτά, δεν γίνονται αυτά! Εσύ είσαι κλέφτης. Μην μιλάς έτσι». Εκεί, τα πράγματα ξέφυγαν κι άρχισαν να εκτοξεύονται βαριές κουβέντες, αλλά και ποτήρια.

@Photo credits: Video Screen
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα