Φενέρμπαχτσε: Κοντά και σε Ζαϊντού

Βασίλης Τεμπέλης
Φενέρμπαχτσε: Κοντά και σε Ζαϊντού

bet365

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Φενέρμπαχτσε, βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του άλλοτε μεταγραφικού στόχου των Ερυθρόλευκων, Ζαϊντού, από την Πόρτο.

Η Φενέρμπαχτσε απέκτησε τον 24χρονο Πορτογάλο κεντρικό μέσο, Μιγκέλ Κρέσπο, από την Εστορίλ και κινείται για την απόκτηση ακόμη ενός παίκτη από το πορτογαλικό πρωτάθλημα (η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία εκπνέει στις 8 Σεπτεμβρίου).

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για την απόκτηση του Ζαϊντού. Μάλιστα, σύμφωνα με το Takvim, είναι κοντά στην απόκτησή του.

Ο 24χρονος Νιγηριανός μπακ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού τον Αύγουστο του 2020, αλλά προτίμησε τους Δράκους, στους οποίους μετακινήθηκε από τη Σάντα Κλάρα.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα, φέρεται να επικοινώνησε προσωπικά με τον παίκτη για να προχωρήσει το deal. Η Φενέρ έχει αποκτήσει μέχρι τώρα τους Αλί Σαματά (αντί 6 εκατομμυρίων ευρώ από Άστον Βίλα και τον έδωσε δανεικό στην Αντβέρπ), Μιν-για Κιν (αντί 3 εκατομμυρίων ευρώ από την Γκουοάν), Μπουράκ Καμπτζαμπάκ (αντί 1,35 εκατομμυρίου ευρώ από την Μπούρσασπορ), Μεργκίμ Μπερίσα (από Σάλτσμπουργκ), Ντιέγκο Ρόσι (με δανεισμό από τη Λος Άντζελες FC) και ως ελεύθερους τους Στίβεν Κόκερ (από Αλάνιασπορ), Μαξ Μάιερ (από Κολωνία), Σερντάρ Ντουρσούν (από Ντάρμστατ), ενώ αναμένεται η ανακοίνωση του Μιγκέλ Κρέσπο.

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε βρίσκονται στον τέταρτο όμιλο μαζί με Άιντραχτ και Αντβέρπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα