Άντανα Ντεμίρσπορ: Μετά τον Μπαλοτέλι, συμφώνησε και με τον Νταβίντ Λουίζ! (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Άντανα Ντεμίρσπορ: Μετά τον Μπαλοτέλι, συμφώνησε και με τον Νταβίντ Λουίζ! (vid)

bet365

H νεοφώτιστη της πρώτης τουρκικής κατηγορίας, Άντανα Ντεμίρσπορ, συμφώνησε με τον 34χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό, Νταβίντ Λουίζ! Δεύτερο μεταγραφικό «μπαμ» για την ομάδα από τα Άδανα μετά τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Επέστρεψε μετά από 26 χρόνια στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος και έχει αποφασίσει να «τρελάνει» τους Τούρκους φιλάθλους. Αφού ανακοίνωσε τον Μάριο Μπαλοτέλι, η Άντανα Ντεμίρσπορ συμφώνησε και με τον Νταβίντ Λουίζ!

Η ομάδα από τα Άδανα συζητούσε εδώ και καιρό με τον 34χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Fanatik το απόγευμα της Πέμπτης (28/7) βρέθηκε η «χρυσή τομή», επιτεύχθηκε συμφωνία και ο Νοτιοαμερικανός θα αγωνίζεται στη γειτονική χώρα.

Ο Νταβίντ Λουίζ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βιτόρια και το 2007 ήρθε στην Ευρώπη για την Μπενφίκα. Το 2011 τον αγόρασε η Τσέλσι αντί 25 εκατομμυρίων ευρώ και τον πούλησε για διπλάσιο ποσό (50 εκατομμύρια ευρώ) στην Παρί Σεν-Ζερμέν το 2014.

Επέστρεψε στο Λονδίνο και την Τσέλσι, η οποία τον αγόρασε το 2016 αντί 35 εκατομμυρίων ευρώ. Τον πούλησε το 2019 στην Άρσεναλ αντί 9 εκατομμυρίων ευρώ. Έχει κατακτήσει μία Premier League, τρία Κύπελλα, ένα Κομιούνιτι Σιλντ, ένα Champions League, δύο Europa League, δύο πρωταθλήματα Γαλλίας, ισάριθμα κύπελλα, ένα Λιγκ Καπ και δύο Σούπερ Καπ, ένα πρωτάθλημα Πορτογαλίας και τρία Λιγκ Καπ της χώρας της Ιβηρικής.

Μπορεί οι Μπαλοτέλι και Νταβίντ Λουίζ να ξεχωρίζουν, αλλά στο ρόστερ υπάρχουν επίσης οι Μπριτ Ασομπαλονγκά, Γιουνές Μπελχαντά, Γκοκχάν Ινλέρ και Μπενζαμέν Σταμπουλί.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα