Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού για Μπαλτάκο

Απορρίφθηκε η έφεση του Ολυμπιακού για Μπαλτάκο

Newsroom
Τάκης Μπακτάκος

bet365

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού για το πρόστιμο που είχε δεχθεί για την υπόθεση δυσφήμισης του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Η έφεση που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός για την ποινή και το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί για την υπόθεση δυσφήμισης του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου απορρίφθηκε.

Κάπως έτσι παρέμεινε σε ισχύ το πρόστιμο των 20 χιλ. που είχε επιβληθεί στους Πειραιώτες για τον χαρακτηρισμό του προέδρου ως «φασίστα», τον οποίο είχαν αποδώσει μέσω ανακοίνωσής τους τον περασμένο Μάρτιο.

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής:

«Απορρίπτει ως απαράδεκτη την από 19.10.2023 έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ’ αριθμ. 567/17.10.2023 αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα