O Παναθηναϊκός έβαλε στο... on την ανοικοδόμηση του τμήματος scouting

O Παναθηναϊκός έβαλε στο... on την ανοικοδόμηση του τμήματος scouting

Νίκος Αθανασίου
O Γιάννης Παπαδημητρίου

bet365

Διαμορφώθηκε στο Κορωπί ο χώρος για το scouting, δημιουργήθηκε η ειδική πλατφόρμα καταχώρησης δεδομένων και πληροφοριών και σύντομα θα ανακοινωθούν και οι πρώτες προσθήκες του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο τμήμα.

Ένας από τους στόχους που έθεσε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου όταν προσλήφθηκε στο «τριφύλλι», ήταν η ανοικοδόμηση του τμήματος scouting του συλλόγου, ώστε οι «πράσινοι» να μπορέσουν να βελτιωθούν και να εξελιχθούν σε ένα ζωτικής σημασίας κομμάτι της ποδοσφαιρικής οργάνωσης.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, το κουμπί πατήθηκε και το συγκεκριμένο πρότζεκτ μπήκε στο on.

Ένα εγχείρημα, το οποίο θα βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, με στόχο από το ερχόμενο καλοκαίρι, το κλαμπ να μπορεί να ενισχυθεί μέσα από την δική του «δεξαμενή» ποδοσφαιριστών.

Στο Κορωπί, λοιπόν, έχει δημιουργηθεί ήδη ένας ειδικός χώρος εργασίας ενώ βρίσκεται σε λειτουργία μία πλατφόρμα εσωτερικής χρήσης, στο οποίο καταχωρούνται δεδομένα και πληροφορίες για κάθε ποδοσφαιριστή που έχει τσεκαριστεί.

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι προσθήκες και στο έμψυχο δυναμικό του τμήματος scouting και η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι ο Παναθηναϊκός να φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο λειτουργίας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα