Αστέρας Τρίπολης: Επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά στο Star Store (vid)

Newsroom
Χαρδαλιάς

bet365

Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε το Star Store και σύσσωμη η οικογένεια του Αστέρα τον καλωσόρισε στο επίσημο κατάστημα της ομάδας.

Παρουσία του εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Δημήτρη Μπάκου, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Μποροβήλος προσέφερε εκ μέρους της διοίκησης στον Νίκο Χαρδαλιά τη φανέλα του Αστέρα στην οποία αναγραφόταν το όνομα του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Αττικής, καθώς και δώρα της ομάδας μας.

Επίσης, ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς δέχτηκε τα συγχαρητήρια για την εκλογή του ως Περιφερειάρχης Αττικής και μίλησε στους αθλητές των Τμημάτων Υποδομής των κιτρινομπλέ, οι οποίοι ήταν παρόντες στο Star Store.

Ο Γιώργος. Μποροβήλος καλωσόρισε τον κύριο Χαρδαλιά στο επίσημο κατάστημα της ομάδας, με τον Περιφερειάρχη Αττικής να τον ευχαριστεί και να αναφέρεται με πολύ κολακευτικά λόγια για τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.

Δείτε τις δηλώσεις του Χαρδαλιά, καθώς και του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Αρκαδίας, Κώστα Βλάση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα