Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (12/10) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσελιδα

bet365

Οι σκέψεις του Μαρτίνεθ για να δέσει την άμυνα του Ολυμπιακού, η σειρά των ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό και ο σοβαρός τραυματισμός του Βέλεθ στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Η κινήσεις του Μαρτίνεθ για να φτάξει την άμυνα, πρώτα Μπρινιόλι, έπεται Παλάσιος

Sport Day: Makeover! Ποιες είναι οι τρεις πιθανές κινήσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για άμεσα βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του συμβολαίου του Μπρινιόλι.

Live Sport: Μπορείτε; Δείξτε το! Χωρίς τον Σλούκα και μετά την έκρηξη του Αταμάν, οι παίκτες του «εξάστερου» καλούνται απόψε κόντρα στην Μπάγερν να αποδείξουν ότι πήραν το μήνυμα. Δύο κομβικές ανανεώσεις! Η επέκταση συμβολαίου του Μπρινιόλι είναι προτεραιότητα για τον ΠΑΟ, ο σημαντικός Παλάσιος περιμένει την σειρά του.

Φως των Σπορ: Κυρίαρχες! Χάρη στο εκρηκτικό ξεκίνημα (προηγήθηκαν με 6-0) και με γρανιτένια άμυνα, οι γυναίκες του Ολυμπιακού επικράτησαν με 10-6 της Βουλιαγμένης στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής. Θέλει Μπόατενγκ! Οι Γερμανοί έβαλαν τον Ολυμπιακό στο... κόλπο και για τον 35χρονο στόπερ που είναι ελεύθερος και πάλευε να επιστρέψει στην Μπάγερν.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Οι Γερμανοί το προχωράνε κι άλλο για Ολυμπιακό. Ψάχνεται για Μπόατενγκ!

Το σοκ με τον Βέλεθ στον Άρη, να παίξει βασικός ο Κουλιεράκης

Ώρα των Σπορ: Εμπιστοσύνη στα «κανόνια»! Ο Αλμέιδα είναι σίγουρος πως η ποιότητα και η κλάση του Γκαρσία και του Πόνσε θα δώσουν μετά τη διακοπή, τα γκολ που περιμένει η ΑΕΚ. Πρωταθλητές άλωσαν την Μίκρα! Μεγάλη εμφάνιση από τα παιδιά του Ντράγκαν Τζούκιτς, που διέλυσαν τον ΠΑΟΚ με 29-24 και έκαναν το 3/3 στο πρωτάθλημα.

Metrosport: Με το καλό το 2024! Τη λύση του χειρουργείου (το Σάββατο) επέλεξε ο Βέλεθ. Επιστρέφει στα τέλη Ιανουαρίου. Δαγκωτό! Ψήφος εμπιστοσύνης στον Κουλιεράκη ενόψει του αυριανού αγώνα της Εθνικής. «ΝΑΙ, ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ] με 92% η προτίμηση στο γκάλοπ του Metropolis 95.5.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα